MOURINHO KRENUO U KUPOVINU: / Iz Njemačke stiže pojačanje za 25 milijuna eura

Image
Foto: AFP

Neobično je uspavan bio engleski prvak Chelsea u aktualnom prijelaznom roku. No, čini se da se konačno probudio i da Jose Mourinho kreće u kupovinu.

1.8.2015.
18:36
AFP
VOYO logo

Londonski klub je vrlo malo potrošio ovo ljeto. Najzvučnija prinova je svakako Kolumbijac Radamel Falcao, ali on je na Stamford Bridge došao na jednogodišnju posudbu iz Monaca. Na bosanskog vratara Asmira Begovića, koji je doveden iz Stokea da bude rezerva Thibautu Courtoisu, potrošeno je 11 milijuna eura.

Zamjena za Filipea Luisa

No, kako sada stvari stoje, na pomolu je prva veća investicija ovoga ljeta za Mourinha i društvo. Prema pisanju Bilda, Chelsea je postigao dogovor s njemačkim prvoligašem Augsburgom koji je pristao prodati svoga lijevog beka Abdula Rahmana Babu (21) za 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se Filipe Luis vratio u Atletico Madrid, u Chelseaju su tražili alternativu Cesaru Azpilicueti na lijevom boku i čini se da je izbor pao na mladog Ganca koji se prošle sezone predstavio u jako dobrom svjetlu. Mourinho će tako dobiti još jedno kvalitetno rješenje za lijevu stranu, ali najveći dobitnik u ovoj priči je Augsburg koji je prošlo ljeto doveo Babu iz Greuther Fürtha za samo 2,5 milijuna eura, a sada zaraditi deset puta veći iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo