HNL proljeće /

Momčad kola puna iznenađenja: Fenjeraš dao najbolje igrače nogometnog vikenda u HNL-u

Image
Foto: pixell.hr

Hrvatski dragovoljac je ovog vikenda uspio ono što nije nikad prije, imati najviše igrača u momčadi kola

14.2.2022.
16:39
pixell.hr
VOYO logo

Osijek i Rijeka su u nedjelju poslijepodne derbijem u Gradskom vrtu zatvorili 23. kolo Prve hrvatske nogometne lige. Domaćini su u napetom i emocijama nabijenom ogledu odnijeli pobjedu 1:0 u posljednjim trenucima susreta nakon što je stoper Rijeke Sava Čestić u 85. minuti nespretnom reakcijom pred vlastitim golom donio prednost Osijeku.

Image
Sretan rođendan... /

Hajduku je danas 111. rođendan, a čestitka klubu osvanula i na glavnom zagrebačkom trgu!

Image
Sretan rođendan... /

Hajduku je danas 111. rođendan, a čestitka klubu osvanula i na glavnom zagrebačkom trgu!

Ranije je Hajduk došao do treće pobjede u nizu pobijedivši Slaven Belupo u slavljeničkom ambijentu na Poljudu s 3:1 te je skočio jedno mjesto na ljestvici i sad je treći. Dinamo se teže od očekivanog obračunao s Goricom u Zagrebu pobjedivši 2:1 lijepim pogotkom Mislava Oršića u 89. minuti, a Lokomotiva i Istra su podijelili bodove odigravši 1:1 u Kranjčevićevoj. Za iznenađenje kola se pobrinuo Hrvatski dragovoljac pregazivši Šibenika na Šubićevcu s čak 0:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena u utrci za naslov

Prvi je nakon ovog kola i dalje Dinamo s 49 bodova, a iza su se smjestili Osijek s 46, Hajduk s 44 te Rijeka s 43 boda. Dinamo i Hajduk imaju utakmicu manje od konkurencije s obzirom na to da se još iščekuje odgođeni poljudski derbi iz zimskog dijela prvenstva. Posljednji je i dalje Dragovoljac koji usprkos pobjedi i dalje nije blizu 9. pozicije i spasa prvoligaškog statusa.

U nastavku, donosimo najbolju momčad 23. kola Prve HNL prema ocjenama SofaScorea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karrica i Majstorović dominantni

Mjesto na vratima je zauzeo Nediljko Labrović usprkos činjenici da je njegova Rijeka poražena u derbiju. Trojac stopera ispred njega čine Osijekovi Mile Škorić i Danijel Lončar te Niko Galešić iz Hrvatskog dragovoljca koji je tamo na posudbi iz Rijeke.

U veznom redu su mjesto zauzeli Arijan Ademi iz Dinama i Lukas Grgić iz Hajduka, koji su u proteklom kolu bili strijelci. Igrači Dragovoljca su zauzeli krilne pozicije s najvišim ocjenama u ovom kolu. Bernard Karrica i Valentino Majstorović su s po golom i asistencijom zaslužili visokih 8.4 te nadvisili sve zvijezde koje ove godine nastupaju na hrvatskim travnjacima.

Dragovoljac dao četiri igrača u momčadi kola

Na pozicijama iza napadača smjestili su se Mislav Oršić i Emir Sahiti koji su sjajnim partijama nosili do pobjede Dinamo i Hajduk, a u vrhu napada je svoje mjesto izborio i četvrti igrač Dragovoljca u ovom izboru, mladi Matija Frigan koji je zabio posljednji pogodak u ogledu na Šubićevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski dragovoljac je ovog vikenda uspio ono što nije nikad prije, imati najviše igrača u momčadi kola. S četiri igrača u prvih 11 u leđa im gledaju Dinamo, Hajduk i Osijek s po dva igrača te Rijeka s jednim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo