DERBI UČKE PRIPAO RIJECI / Momčad Gorana Tomića uvjerljivo svladala Istru. Drmić zabio dva prekrasna gola u završnici utakmice

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Bila je to treća pobjeda riječkog sastava na startu ove sezone i to treća rezultatom 2-0

25.7.2021.
21:01
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 2. kola Prve HNL Rijeka je na stadionu Rujevica pred 2.000 gledatelja pobijedila Istru 1961 sa 2-0. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Josip Drmić, koji je prvi gol zabio u 79. minuti, a drugi svega četiri minute kasnije.

Bila je to treća pobjeda riječkog sastava na startu ove sezone i to treća rezultatom 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su na otvaranju prvenstva sa 2-0 pobijedili Goricu, a potom su na Malti istim rezultatom dobili i Gziru na otvaranju europske sezone, Treće slavlje stiglo je u derbiju Učke.

Domaćin je već u prvoj minuti mogao do vodstva, Vukčević je odigrao za Ampema koji se našao u sjajnoj poziciji, ali je Istrin vratar obranio. U 13. minuti Rijeka je ponovo zaprijetila, no Liber nije uspio dobro zahvatiti loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dva lijepa gola Drmića

U 29. minuti domaćin je imao još jednu lijepu priliku. Pavičić je lijepo proigrao Drmića, napadač Rijeke našao se u dobroj situaciji, ali je njegov udarac Lučić odlično zaustavio. U 32. minuti zaprijetili su i gosti. Daničić je ubacio s lijeve strane, Iličić se našao u dobroj situaciji, ali pokušaj iz prve nije bio kvalitetan i Labrović je lako odnio loptu.

Možda i najbolju priliku u prvom dijelu Rijeka je imala u 43. minuti. Drmić je ostao sam pred golom Istre 1961, ali je promašio vrata iz neposredne blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 53. minuti Rijeka je uspjela svladati Lučića, no pogodak Obregona je poništen nakon asistencije VAR-a zbog minimalnog zaleđa. Puljani su u 62. minuti izveli brzu kontru, Bande je pucao, no riječki golman je bio spreman. Nakon niza propuštenih prilika, Rijeka je povela u 79. minuti. Liber je ubacio, a Drmić sjajno skočio i poentirao udarcem glavom. Drmić je tri minute kasnije zabio i drugi, ovaj put nakon fenomenalnog ubačaja Pavičića.

Rijeka je ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo