MOGU LI KATALONCI DO SENZACIJE? /

Ove tri stvari Barcelona mora napraviti za čudo na Camp Nou

Image

Do prije nekoliko tjedana malo tko je vjerovao da bi Barcelona mogla doći u priliku vratiti se u utrku za naslov prvaka Španjolske.

6.3.2017.
11:01
VOYO logo

Međutim nekoliko lošijih rezultata Real Madrida u potpunosti ih je vratio u utrku pa sezona za momčad Luisa Enriquea i ne mora završiti toliko crno. Uz to osigurano je i finale Kupa kralja, ali malo tko vjeruje da mogu izboriti četvrtfinale Lige prvaka s obzirom na to da love zaostatak od 4:0 protiv PSG-a.

Image
BARCELONA SE NAPUNILA SAMOPOUZDANJEM: /

Rakitić prokomentirao pobjedu i najavio čudo protiv PSG-a

Image
BARCELONA SE NAPUNILA SAMOPOUZDANJEM: /

Rakitić prokomentirao pobjedu i najavio čudo protiv PSG-a

Prvak Francuske u srijedu će predvođeni Edinsonom Cavanijem istrčati na Camp Nou. I više nego pozitivan rezultat daje im mirnoću, međutim ako postoji momčad koja može napraviti čudo i preokrenuti rezultat u svoju korist to je zasigurno Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija u kojoj se našao španjolski prvak mnoge će vratiti u 2004. godinu. Milan je tada u prvoj četvrtfinalnoj utakmici stigao do visoke 4:1 pobjede nad Deportivom, da bi u uzvratu Španjolci preokrenuli i na kraju prošli dalje s ukupnih 5:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo će takav poduhvat sada biti potreban Barceloni, a kako bi ga uspješno realizirali morat će napraviti tri stvari.

Rani pogodak bit će imperativ Messiju i društvu. Svjesni su u svlačionici ponosa Katalonije da će svakom minutom bez postignutog gola pritisak biti sve veći. Ako ga zabiju ludnica koja će nastati na tribinama zasigurno će ih ponijeti i pojačati im vjeru u preokret.

Visokim pritisak na suparničkoj polovici i kompaktnost u defanzivnom dijelu bit će i više nego potrebna s obzirom na prikazano u prvom susretu. PSG jednostavno ovaj put ne smije nadigrati Barcu u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja stvar na koju se igrači Barcelone moraju osloniti je vjera u potpuni preokret. Bez toga, svjesni su i oni, nemaju što tražiti u ovom susretu.

Sada samo ostaje za vidjeti hoće li Messi, Neyma, Suarez i ostali zasjati punim sjajem i ostaviti otvoren put ka trostrukoj kruni za savršen oproštaj Luisa Enriquea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo