dosta mu je kritika / Modriću prekipjelo pa uzvratio Simeoneu: 'Nije u redu da nas na takav način omalovažava!'

Image
Foto: AP images

Luka Modrić žestoko je uzvratio na komentare Diega Simeonea, koji je nekoliko puta ponovio kako on nije zaslužio Zlatnu loptu

19.12.2018.
12:56
AP images
VOYO logo

Luki Modriću očito je prekipjelo zbog stalnog skepticizma koji se javlja u nogometnim krugovima spram njegovog osvajanja Zlatne lopteFrance Footballa. 

Prije tjedan dana izjavio je kako bi bilo najbolje 'da se dodjela Zlatne lopte ukine dok god igraju Ronaldo i Messi', zbog učestalih komentara kako je nagrada trebala pripasti upravo nekomu od njih dvojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je pak uzvratio na komentare Diega Simeonea, koji je nekoliko puta ponovio da Modrić nagradu nije zaslužio, kako je France Football naklonjen Realu te kako je ona trebala pripasti njegovom igraču Antoineu Griezmannu. 

"Smeta taj pristup da se jedni te isti glasači smatraju vjerodostojnima proteklih deset godina, a sada kada su glasali za drugog, u ovom slučaju za mene, odjednom su ti isti glasači prevaranti. Stvarno mi je OK što Simeone smatra da je njegov ili neki drugi igrač bolji, ali smeta što ima stalnu pogrebu omalovažavati Real i njegove igrače", izjavio je Modrić u razgovoru za Sportske Novosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Simeone koristi svaku priliku da insinuira nečasne radnje koje bi objasnile Realove uspjehe. Imam veliki respekt prema njemu, prema njegovim igračima... Kad su nas pobjeđivali, iskreno smo im čestitali. Nije fer ni korektno da naše uspjehe svodi na populističke teze o nekakvim favoriziranjima Reala", zaključio je kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo