MODRIĆ U PRESTIŽNOM DRUŠTVU: / Pogledajte u kakvu su momčad Englezi uvrstili hrvatskog maestra

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Malo tko mogao bi se nositi s ovih 11

23.4.2020.
9:02
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac LukaMorić odigrao je čak 222 utakmice s Cristianom Ronaldom te je veznjak s najviše nastupa s Portugalcem. Zbog toga ga je engleski Mirror uvrstio u momčad sastavljenu od igrača koji su odigrali najviše utakmica s Portugalcem.

“Niti jedan veznjak nije odigrao više utakmica s njim od Hrvata, koji je također prekinuo desetogodišnju duopol Ronaldo-Messi i u siječnju 2019. osvojio Zlatnu loptu. Nismo sigurni da mu je Ronaldo zahvalio na tome”, poručili su Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (L) and Real Madrid's defender Sergio Ramos after scoring during the UEFA Champions League semifinal first leg football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on May 2, 2017. / AFP PHOTO / GERARD JULIEN

Pored Modrić tu su još Iker Casillas, s 228 nastupa s Portugalce, Sergio Ramos (339), Pepe (321), Rio Ferdinand (221), Marcelo (332), Isco (188), Xabi Alonso (208), Ryan Giggs (204), Wayne Rooney (206) i Karim Benzema, koji je s Potugalcem na travnjaku bio u 342 nastupa, što je rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo