NAJAVIO UTAKMICU /

Modrić u kasnom obraćanju dobacio novinaru: 'Nikad više pitanja nisi imao'

Image
Foto: Pixsell

"Nije bitno koliko sam se lomio oko odlaska iz reprezentacije..."

4.9.2024.
22:36
Pixsell
VOYO logo

Luka Modrić je najavio otvaranje novog ciklusa reprezentacije na press konferenciji koja je počela iza 22 sata u Portugalu.

Image
PROBLEMI U SRBIJI /

Piksi progovorio o udarima na njega: 'Neću dopustiti da me itko izbaci iz takta'

Image
PROBLEMI U SRBIJI /

Piksi progovorio o udarima na njega: 'Neću dopustiti da me itko izbaci iz takta'

"Europsko nije završilo onakvo kako smo očekivali. S pravom smo imali visoka očekivanja jer smo igrali dobro proteklih godina, ali nekad u nogometu stvari ne idu onako kako želimo. To je iza nas, nadam se da smo izvukli pouke i pred nama je natjecanje gdje smo prošle godine bili finalisti. Želimo dobro odigrati i nadamo se opet doći do "Final Foura". Uz to, da se što više novih igrača nametne za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", kaže i odgovara na pitanje o odlasku iz reprezentacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bitno koliko sam se lomio oko odlaska iz reprezentacije. I dalje sam tu i motiviran sam kao i prije. Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku. Sretan sam da me u ovim godinama izbornik želi i da je Savez sretan što sam tu. Mislim da mogu pomoći i tu sam za što god treba."

Novinar ga je pitao jel ga možemo očekivati 2026.na Mundijalu, a Modrić je rekao u šali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada više pitanja nisi postavio. Daleko je SP u Americi. Ne želim ništa planirati unaprijed. Ne znam koliko je to realno iz ove perspektive. Cilj je odraditi što bolje Ligu nacija. Trebam slušati svoje tijelo i vidjeti što se događa od utakmice do utakmice."

O Portugalu.

"Očekuje nas težak protivnik. Portugal nam nije ležao do one zadnje prijateljske. No ovo je drugačije jer je natjecateljska utakmica. Nadam se da ćemo biti pravi, imamo sve preduvjete da budemo rastrčani i borbeni. Nadam se da ćemo biti dobri i prikazati Hrvatsku u pravom svijetlu. Portugal ima vrhunske igrače iz najboljih svjetskih klubova. Znamo ih sve, ne bih izdvajao nikoga. Meni je osim Cristiana Ronalda odličan Bernardo Silva. Igrač je po mom guštu."

O promjenama u našoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našoj reprezentaciji ima puno talentiranih igrača koji mogu kroz godine nositi momčad u budućnosti. Prije smo to bili Ćorluka, Dudu, ja… Oni te tjeraju da budeš bolji i da se boriš s njima. Ja sam kompetitivan po prirodi i dobro je za mene da sam njima okružen. Postepeno moramo graditi momčad, nemamo veliku bazu igrača. Ne možemo se preko noći riješiti starijih igrača kao neke druge reprezentacije s većim fondom igrača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo