MODRIĆ U 20 MINUTA POKAZAO ŠTO NEDOSTAJE REALU: / Španjolci s oduševljenjem popratili predstavu Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Zidane nije bio sretan zbog jednog segmenta igre

2.9.2019.
8:59
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije LukaModrić bio je asistent za drugi pogodak GarethaBalea kojim je madridski Real uspio osvojiti bod odigravši 2-2 (1-1) na gostovanju kod Villarreala u susretu 3. kola španjolskog prvenstva.

Modrić, koji je u igru ušao u 68. minuti, u 86. se minuti izborio za jednu loptu na sredini igrališta, povukao prema kaznenom prostoru domaćih te predao na desnu stranu gdje je bio Bale koji je iznenadio domaćeg vratara pogotkom u bliži kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca hvali veznjaka

Inače, Villarreal je vodio sa 1-0 i 2-1 golovima GerardaMorena (12) i MoijaGomeza (75), a Bale je svoj prvi pogodak postigao u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

"Čim je ušao na teren Hrvat je preuzeo kontrolu u veznom redu i bio je presudan u pokretanju Realovih napada", popratila je Marca Modrićevu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O susretu se očitovao i Zinedine Zidane.

"Stvorili smo puno prilika, ali nedostajali su golovi. Frustrirajuće je što ih nismo više zabili, ali generalno nemam što prigovoriti na izvedbu svoje momčadi. Osim u prvih 15 minuta igrali smo dobro", kazao je Francuz te posebno pohvalio Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo