U TABORU VATRENIH NIJE SVE IDEALNO: / Kovačić, Ćorluka i Pivarić nisu u potpunosti zaliječili ozljede

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak poslijepodne na Hitrec - Kacijanu odradila je trening uoči 4. kola kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiji 2018.

8.11.2016.
19:41
VOYO logo

Izbornik Ante Čačić na raspolaganju je imao sve nogometaše koje je i pozvao za ovaj reprezentativni ciklus, osim ozlijeđenog Nikole Kalinića koji je otpao zbog ozljede lijevog butnog mišića. HRT javlja kako Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka i Josip Pivarić nisu u potpunosti zaliječili ozljede te su vježbali u dvorani, po posebnom programu. Ima li izbornik Čačić razloga za brigu, pokazat će naredni dani.

Kako bilo, ipak je lijepo bilo vidjeti oporavljenog kapetana Luke Modrića kako predvodi Vatrene na treningu. Modrić je zaliječio ozljedu lijevog koljena i to je najbolja moguća vijest za Čačića, reprezentaciju i sve navijače Hrvatske uoči Islanda i Sj. Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA ANKETA NET.HR-A: Dvojba koja zanima naciju! Čačić mora donijeti važnu odluku za Island i Sj. Irsku

KAPETAN ĆE PREDVODITI HRVATSKU: ‘Koljeno je stabilno i to je najvažnije. Svjesni smo koliko će biti teško u subotu’

Iza Modrića su operacija i oporavak zbog lijevog koljena

Kapetan zbog ozljede i operacije lijevog koljena nije sudjelovao u pobjedama protiv Kosova (6-0) i Finske (1-0). Na teren se vratio u nedjelju kada je odigrao pola sata u trijumfu Real Madrida protiv Leganesa (3-0). Iako iza sebe nema puno odigranih minuta, povest će u subotu Hrvatsku u dvoboj protiv Islanda na praznom Maksimiru. Modrić je u utorak na druženju s djecom u Zavodu za hematologiju kazao kako je koljeno stabilno i tako razveselio izbornika Čačića i čitavu naciju. I to je ono što je najbitnije.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VATRENI ODRADILI TRENING: Hitrec - Kacijan ponovno je bio u znaku - Hrvatske

Image

VATRENI ODRADILI TRENING: Hitrec - Kacijan ponovno je bio u znaku - Hrvatske

Maestro Vatrenih

Modrić je predvodnik ove momčadi, njen najbolji igrač, maestro igre i njegova prisutnost na terenu i igra Hrvatskoj će dati jednu dimenziju više protiv Islanda i Sj. Irske. Posebno će njegov doprinos biti bitan u srazu s možda i najvećim iznenađenjem Eura u Francuskoj proteklog ljeta, Islanda, koji je izborio četvrtzavršnicu spomenutog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo