Nove lovorike / Modrić pobijedio u još jednom izboru za najboljeg igrača: Ostavio iza sebe Pogbu, De Bruynea...

Image
Foto: AP images

Usprkos svemu Modrić je i dalje iza sebe po tom izboru ostavio mnoge zvijezde

25.3.2019.
18:30
AP images
VOYO logo

Iako Hrvatskoj u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo ne ide baš najbolje, Luka Modrić i dalje za svju igru dobiva velika priznanja. Popularni nogometni medij FourFourTwo Luku je proglasio najboljim centralnim veznjakom svijeta.

"Luka je nakon dugo vremena prekinuo duopol Cristiana Ronalda i Lionela Messija u izboru za Zlatnu loptu. Prošla godina bila je njegova najbolja u karijeri, osvojio je još jednu Ligu prvaka s Real Madridom te odveo Hrvatsku do prvog finala Svjetskog prvenstva", stoji u obazloženju izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ova Modrićeva sezona puno je lošija od prošle. Real Madridu ne ide najbolje u španjolskom prvenstvu i nikako se ne mogu oporaviti od odlaska Cristiana Ronalda.

Hrvatska reprezentacija, pak, ispala je u niži rang Lige nacija, dok je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo upisala razočaravajuć poraz od Mađarske nakon "mlake" predstave protiv Azerbajdžana u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, usprkos svemu Modrić je i dalje iza sebe po tom izboru ostavio mnoge zvijezde poput Paula Pogbe, Sergia Busquetsa, Kevina De Bruynea i mnogih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo