MODRIĆ OTKRIO KAKO JE MESSI IZDAO RAKITIĆA? / Španjolski tabloid objavio što se stvarno događa u Barci

Image
Foto: AFP

Kupovina Frenkieja de Jonga i dobra forma Arthura ugrozile su poziciju Vatrenog

14.2.2019.
20:33
AFP
VOYO logo

Sudbina IvanaRakitića u Barceloni jedna je od udarnih vijesti u španjolskim medijima. Otkako se vratio sa Svjetskog prvenstva i odbio izdašnu ponudi PSG-a veznjak je očekivao da će mu klub ponuditi novi poboljšani ugovor kao nagradu. No to se do sada nije dogodilo, a pitanje je i hoće li.

Na cijelu situaciju osvrnuo se tabloid Diario Gol, koji je iznio i neke pikanterije. Ne navodeći izvor, tvrde da se Rakitić požalio Luki Modriću što je Vatreni navodno prenio suigračima u Realu. Sukladno tome, dalo bi se zaključiti da se onda netko od njih izlajao medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije maknuo prstom

A ono što se tvrdi je da je priča tiče ponašanja Lionela Messija. Pišu da je Argentinac izdao Rakitića, odnosno da je Vatrenog jako pogodilo što najbolji igrač Barcelone nije reagirao. Poznato je koliki utjecaj Messi ima na kreiranje klupske politike, ali navodno nije ništa napravio kako bi pomogao Rakitiću da karijeru završi na Cam Nou.

Image

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2L) hugs Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric at the end of the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final first leg football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 6, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Ističe se da se to ne može osjetiti u njihovim odnosima, ali da se može reći da se Rakitić osjeća izdano. Također, Diario Gol piše da i Jordi Alba prolazi istu stvar. Iako su dobri prijatelji Messi je navodno uvjerenja da postoje bolje opcije za njega i Barcelonu kako na tržištu tako i u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele ga prodati?

Španjolci otkrivaju i kako čelnici katalonskog diva ne bi imali ništa protiv zaraditi 75 milijuna eura na 30-godišnjaku. Poznato je da financije nisu baš najbolje jer obnova stadiona pritišće blagajnu. Također, opteretio ju je i dolazak Frenkieja de Jonga, veznjaka sličnih nogometnih vještina kao Rakitić. Nizozemac bi uz Arthura i igrače iz La Masije u budućnosti trebao dirigirati veznim redom. To je klupski plan, a u njemu nema mjesta za sentimente u Rakitićevu slučaju, jedino za biznis, pišu Španjolci. Tekst se zaključuje riječima da će se sve znati do ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo