bravo, kapetane! / Modrić nakon velikog priznanja: 'Ovo je predivno, nevjerojatno ostvarenje sna'

Image
Foto: Uefa.com

'Kapetan sam hrvatske reprezentacije na što sam posebno ponosan'

30.8.2018.
21:03
Uefa.com
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA) na svečanosti koja je održana u četvrtak za vrijeme ždrijeba skupina Lige prvaka u Monte Carlu.

>> Veliko priznanje za hrvatskog nogometaša: Luka Modrić najbolji igrač Europe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modriću je to drugo veliko priznanje u posljednjih 30-tak dana nakon što je na nedavnom svjetskom prvenstvu u Rusiji, na kojem je hrvatska vrsta osvojila drugo mjesto, proglašen najboljim igračem.

Modrić je slavio ispred kapetana portugalske reprezentacije i bivšeg suigrača iz Real Madrida, a sada novog člana Juventusa Cristiana Ronalda, te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je predivno, nevjerojatno ostvarenje sna. Igram za najbolji klub na svijetu i osvajam trofeje. Kapetan sam hrvatske reprezentacije na što sam posebno ponosan. Nedavno smo ostvarili nevjerojatan uspjeh na svjetskom prvenstvo. Ponosan sam na sve što sam učinio, samo trebam nastaviti," poručio je Modrić.

Luka je u Kneževini osvojio i nagradu za najboljeg veznjaka, a glavni konkurenti bili su mu Nijemac Toni Kroos i Belgijanac Kevin De Bruyne. Ivan Rakitić je bio sedmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realovi uspjesi su nadrealni. Ovu momčad krasi pobjednički karakter, zajedništvo i kvaliteta, ali ništa od ovoga ne bi bilo važno da nismo prava obitelj. Ova sezona će biti još teža jer će nas svi željeti skinuti s trona," kazao je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo