MODRIĆ PRED MIKROFONOM: /

Hrvatski veznjak spreman za četvrtfinale LP-a, otkrio i što je ključno za pobjedu protiv Juventusa

Image
Foto: AFP

Juventus i Real Madrid igraju u utorak s početkom u 20:45 sati

2.4.2018.
19:02
AFP
VOYO logo

Na stadionu u Torinu u utorak će biti odigrana prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka u kojoj se sastaju domaćin Juventus i branitelj naslova madridski Real. Održana je konferencija za medije, a na njoj je gostujuću stranu u društvu trenera momčadi Zinedinea Zidanea zastupao veznjak momčadi i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Ključni Zidaneov igrač

Njegove misli prenosi Marca nazivajući pritom Modrića ključnim igračem Zidaneove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovakvim je utakmicama iskustvo ono što je najvažnije, detalji mogu biti ključni za ishod. Sastaju se dvije momčadi u kojoj ima puno kvalitete i najvažnija stvar bit će koja će od njih napraviti manji broj pogrešaka i iskoristiti šanse koje se ukažu. Između obje momčadi postoji uzajamno poštovanje, oni poštuju nas, mi njih. Sjajna su momčad sa sjajnim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je Modrić i za Karima Benzemu, suigrača i napadača koji je u 34 dosadašnje utakmice u sezoni postigao ipak skromnih osam golova.

"Nije zabio puno, ali je zabio u utakmicama u kojima nam je to bilo važno. On za momčad predstavlja puno više od igrača koji zabija golove, radi stvari koje su nam važne."

Slično je govorio i na upite o Cristianu Ronaldu, Garethu Baleu i Iscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je spreman

U taktički dio utakmice Modrić se nije htio upuštati, to je prepustio treneru Zidaneu koji u Torinu uživa krasan status zahvaljujući danima igračke karijere koje je proveo ondje između 1996. i 2001. godine.

"Ja se osjećam dobro, ništa me ne muči i mislim da je to najvažnije", dodao je potvrdivši da je spreman za utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo