MODRIĆ NAJAVIO FINALE LIGE PRVAKA: /

Realov hrvatski maestro se divi Liverpoolu, no za Lovrena i drutšvo ima jasnu poruku

Image
Foto: AFP

Točno deset dana ostalo je do utakmice za naslov u Ligi prvaka

16.5.2018.
16:34
AFP
VOYO logo

Treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, četvrti u posljednjih pet godina i trinaesti ukupno u prestižnom klupskom europskom nogometnom natjecanju pokušat će ugrabiti igrači Real Madrida (Luka Modrić, Mateo Kovačić) 26. ovog mjeseca. S druge strane centra stajat će momčad Liverpoola (Dejan Lovren) koja sanja šesti naslov ukupno i svoj prvi od sezone 2004/05.

Trofej koji Real, može se i tako reći, privatizira već godinama, san je momčadi i u ovoj sezoni. Nužan im je on za spas sezone, ali jasno je da je njegova vrijednost daleko veća od toga da se samo ustvrdi da je sad sve u redu jer su stigli do nove 'kante'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naporan rad se isplati'

Svjestan je toga i kapetan momčadi Sergio Ramos koji se osjeća privilegiranim zbog šanse da ponovno bude taj koji će pehar najboljima prvi podići u zrak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je dobar stvar to što smo u mogućnosti pokazati da smo kraljevi Europe. Dokaz je to da se uz naporan rad, žrtvu i trud stiže do nagrada. Pokušat ćemo usrećiti naše navijače osvajanjem naslova u Ligi prvaka treću godinu u nizu. Jako to želimo."

'Bit ćemo spremni'

Slaže se s time i Luka Modrić pred kojim je šansa da se okiti četvrtom ovakvom krunom u karijeri. Svjestan je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije da neće biti lako...

"Možda Liverpool na početku natjecanja i nije bio među favoritima, ali pogledaju li se utakmice koje su odigrali, njihovo je mjesto u finalu zasluženo. Što je tako posebno u vezi Liverpoola? Imamo dobru momčad, dobrog trenera i zato očekujemo tešku utakmicu. Bit ćemo za nju spremni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo