Povratak na Otok / Modrić na meti engleskog velikana: Nude mu nešto što u Realu neće dobiti

Image
Foto: AP Images

Plan Manchester Cityja je našem kapetanu ponuditi ugovor na dvije godine od kojih bi prvu odigrao u Premierligi, a drugu u njihovom američkoj filijali New York City FC..

10.1.2022.
23:52
AP Images
VOYO logo

Luka Modić je ušao u zadnju godinu ugovora s madridskim Realom i iz Španjolske konstantno stižu informacije da će kapetan Vatrenih produžiti ugovor s Kraljevskim klubom.

No ugovor još nije potpisan, a u ponedjeljak je iz Španjolske stigla informacija da bi tu situaciju mogao iskoristiti ni manje ni više nego Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima El Nacionala, Modrić nije zadovoljan ponudom Kraljevskog kluba te da zahtjeva dvogodišnje produženje što mu Real nije spreman ponuditi. U plavom dijelu Manchestera se nadaju da se Modrić neće uspjeti dogovoriti s Realom te da će u tom slučaju imati svoju šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nude mu ugovor na dvije godine

SuperDeporte navodi kako hrvatski kapetan sada razmatra i tu mogućnost s obzirom na to da su se pregovori s Realom otegnuli.

Plan Manchestera je našem kapetanu ponuditi ugovor na dvije godine od kojih bi prvu odigrao u Premierligi, a drugu u njihovom američkoj filijali New York City FC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo