MODRIC NA 'KRALJEVSKOM' PRIJESTOLJU / Hrvat je apsolutni broj jedan u Realu

16.3.2015.
11:51
VOYO logo

Iako je Ancelotti bio zadovoljan domacom pobjedom Reala nad Levanteom (2:0) u sklopu 27. kola Primere, kazao je nakon utakmice da je zabrinut sto su se njegovi igraci opustili u drugom poluvremenu spomenutog sraza.

Gareth Bale je prekinuo crni niz od sedam utakmica bez prvenstvenog gola, ukupno je deset utakmica bio u golgeterskom postu, ako tu racunamo i utakmice Lige prvaka, i u prvom poluvremenu dva puta matirao golmana Levantea Diega Marinoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu igraci Reala su se opustili i prepustili inicijativu gostima. To je neugodno iznenadilo trenera Ancelottija, koji je nakon sraza kazao.

"Iako je cijela momcad pokazala vise zelje i htijenja, bolje i razumjevsi sve zacrtano u ovom dvoboju, u nedjelju cemo morati biti takvi citavu utakmicu ako mislimo slaviti protiv Barcelone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni Talijan je takoder naglasio jednu bitnu stvar koja se u posljednjih nekoliko utakmica ponavlja Realu.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme igramo sa velikom dozom samopouzdanja, ali nas pristup u drugom poluvremenu me malo zabrinjava. Moramo se vise opustiti i igrati sto vise horizontalno.

Bale je izgledao kao igrac koji se protiv Levantea morao dokazati. I doigrao je sjajno. Zabio dva gola, bio agresivan, i vratio se iz mrtvih, one igracke letargije u koju je upao u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelotti je to objasnio povratkom Luke Modrica koji je, nakon svog povratka, apsolutna zvijezda broj jedan Reala. Iz razloga, sto su navijaci i struka 114 dana bili u iscekivanju covjeka koji, kako spanjolski mediji isticu, igru Reala cini boljom, ozbiljnijom i povezanijom. Sve u svemu, Luka je maestro vezne linije Kraljeva, a samim time i igre europskog prvaka.

Naravno, kako to vec obicno biva kada se nekoga tako zeljno iscekuje, Modric je trenutno i zasjenio najvecu zvijezdu Reala Cristiana Ronalda, kojeg su navijaci dosta kritizirali ove godine zbog svojih losijih partija u dresu Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bale je izgledao puno motiviranije i gladnije u igri. Sad kada se Modric vratio, Bale ce imati vise prostora u napadackom segmentu igre, u dubini prema naprijed. Oni se jako dobro poznaju, igrali su zajedno u Tottenhamu, i nema sumnje da se Bale osjeca ugodno s Modricem na travnjaku", kazao je Ancelotti.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo