MODRIĆ ISKREN NAKON ŠOKA U MOSKVI: / Ojađeni Luka priznao što je posebno zabrinjavajuće i otkrio zašto ovaj poraz boli

Image
Foto: AFP

Moskovski CSKA je na Lužnjikiju slavio 1-0 protiv Real Madrida

3.10.2018.
8:29
AFP
VOYO logo

U krizi je nogometna momčad Real Madrida, a produbljena je ona na stadionu Lužnjiki u utorak u utakmici 2. kola Lige prvaka nakon što je Nikola Vlašić iskoristio pogrešku Tonija Kroosa za jedini gol susreta i pobjedu moskovskog CSKA nad renomiranim suparnikom i braniteljem naslova u ovom natjecanju.

Kraljevi sa stadiona Santiago Bernabeu u posljednje su tri utakmice upisali dva poraza i remi pa je sasvim jasno kakvo je stanje duha kolektiva u kojem istaknutu ulogu igra vlasnik FIFA-ine nagrade The Best za najboljeg nogometaša svijeta Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ojađeni

Upravo je on prokomentirao novi udarac za Real u ogledu u kojem je bio na klupi, ali i podignut s nje u 58. minuti kad je Julen Lopetegui počeo shvaćati da se situacija ne razvija u željenom smjeru. Modrić i Real nisu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIKOLA VLAŠIĆ ZABIO GOL KARIJERE: /

Pogledajte kako je hrvatski nogometaš na koljena bacio kraljevski Real Madrid

Image
NIKOLA VLAŠIĆ ZABIO GOL KARIJERE: /

Pogledajte kako je hrvatski nogometaš na koljena bacio kraljevski Real Madrid

"Ojađeni smo, nismo očekivali da ćemo ovdje ispustiti bodove. Atmosfera u svlačionici u ovom trenutku baš i nije najbolja. U utakmicama koje slijede mora stati na noge. U onoj protiv Seville kao i ovoj protiv CSKA nismo bili na pravoj razini. Zabrinjavajuće je to što ne možemo postići pogodak, ali riješit ćemo to i izaći iz ove situacije", optimističan je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji je objasnio i zašto je bio na klupi na početku utakmice:

https://streamable.com/k3nud

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta nije htjela u mrežu

"Šef je rekao da mi je potreban odmor budući da sam igrao tri ili četiri utakmice u nizu. Morao sam ući u igru jer nogomet se ne razvija uvijek prema planu. Pokušao sam pomoći momčadi."

"Moramo se podići, biti ujedinjeni i razmišljati pozitivno. Moramo raditi da bismo se poboljšali i slavili u sljedećoj utakmici. U ovoj smo stvorili neke sjajne šanse, no lopta nije željela u mrežu. Bit ćemo bolji", poručio je Modrić za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo