MODRIĆ IPAK OD PRVE MINUTE!? / Ako je vjerovati posljednjim treninzima, Luka igra protiv Islanda

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska je već osigurala osminu finala SP-a

25.6.2018.
8:13
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak će protiv Islanda odigrati utakmicu posljednjeg, trećeg kola skupine D Svjetskog prvenstva kojem je ovih dana domaćin Rusija. Prvi cilj ovog Mundijala kojeg su izbornik Zlatko Dalić i igrači željeli ostvariti već je ostvaren, Vatreni su prošli skupinu i igrat će u nokaut fazi, no upitno je još s koje će pozicije iz grupe ondje stići i koja će im reprezentacija biti suparnik.

Sa šest osvojenih bodova Hrvatska je trenutačno vodeća momčad svoje skupine, a budući da je prva eliminacijska utakmica osigurana, jasno je da Dalić može i mora odmoriti neke od igrača koji su iznijeli najveći teret dosadašnjeg uspjeha. Uostalom, potvrdio je sam izbornik da će napora utakmice protiv Islanda koja je na rasporedu u utorak poštedjeti neke od njih, a svakako i mudro eliminirati mogućnost da pojedinci s kartonima u tom ogledu zarade i još jednu opomenu pa ne budu u mogućnosti nastupiti u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena će biti

Promjene je već ranije najavio, potvrdio ih je i njegov pomoćnik Dražen Ladić, ali niti jedan niti drugi nisu poimence nabrojali one koji će preskočiti posljednji ispit skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆEV POMOĆNIK DRAŽEN LADIĆ OTKRIVA: /

Hrvatska će protiv Islanda mijenjati igrače na ovim pozicijama

Image
DALIĆEV POMOĆNIK DRAŽEN LADIĆ OTKRIVA: /

Hrvatska će protiv Islanda mijenjati igrače na ovim pozicijama

Pojedini suparnici u grupi, oni koji ne ovise sami o sebi već kojima je ishod ogleda Hrvatska – Island jednako bitan u kontekstu prolaska skupine, zazivaju najjaču postavu Hrvatske i nadaju se pobjedi Vatrenih koja bi pomogla i njima. To se sigurno neće dogoditi, ovaj dio sa najjačom postavom, no neće niti na travnjak stadiona u Rostovu na Donu istrčati niti igrači koji bi kompromitirali i sebe i dosad napravljeno.

Modrić i ostali

Dalić, uostalom, takve nije niti zvao. Momčad će definitivno biti izmješana, a prema saznanjima Sportskih novosti koje se pozivaju na viđeno na treningu Vatrenih, čini se da bi u njoj mogla biti i najveća zvijezda reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, izvor tvrdi da će iz najjače postave izabrane vrste i u ogledu protiv Islanda istrčati i kapetan Luka Modrić, ali i Subašić, Vrsaljko, Perišić, Vida, Strinić te Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo