MODRIĆ DETEKTIRAO RAZLOGE KRIZE REALA: / 'Već smo ovo prolazili, znamo koji je naš najveći problem'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida izgubili su na Wembleyu od Tottenhama u četvrtom kolu skupine H Lige prvaka.

2.11.2017.
8:41
AFP
VOYO logo

Momčad Mauricija Pochettina razbila je Madriđane 3:1 i osigurala prolazak u osminu finala. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Dele Alli (27, 56), a među strijelce se upisao i Christian Eriksen (65), dok je pogodak za goste zabio Cristiano Ronaldo u 80. minuti.

Image
MODRIĆ JE BIO NEMOĆAN: /

Englezi u tri poteza posramili kraljeve! Bila je to mala škola nogometa by Tottenham

Image
MODRIĆ JE BIO NEMOĆAN: /

Englezi u tri poteza posramili kraljeve! Bila je to mala škola nogometa by Tottenham

Bio je to novi sraz Luke Modrića s bivšim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasluženo su pobijedili. Mi moramo gledati prema naprijed i pokušati naći rješenje za izlazak iz ovog crnog niza. Nije ugodno, ali već smo prolazili kroz ovakvu situaciju ranije i uvijek smo izlazili na kraj s njom. Uvjeren sam da ćemo to opet napraviti", kazao je Modrić te je pokušao detektirati problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dobrom smo stanju i nemamo nikakvih mentalnih problema. Najveći je problem naša igra. Ne igramo kako možemo i kao što smo igrali dugo vremena. Moramo napraviti sve što je moguće kako bi opet zaigrali u našem stilu. Nismo igrali kao što znamo i moramo otkriti koji je razlog tomu", poručio je veznjak.

"Moramo se držati jedni drugih i ne razmišljati da je riječ o nekoj velikoj katastrofi. Izgubiti igrajući za Real je teže nego igrajući za druge klubove, međutim navikli smo na to i siguran sam da ćemo izaći iz krize", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj nas poraz boli pogotovo zbog načina na koji smo igrali. Ne možemo biti sretni, ali u nogometu se ovakve stvari događaju. Prošle sezone prošli smo kroz ovakav period da bi na kraju bili Real Madrid kakav svi poznaju. Uvijek se vraćamo i siguran sam da ćemo opet biti kao u Cardiffu (finale Lige prvaka) i kao na početku sezone. Ne vidim razlog zašto se se prošlogodišnji Real ne bi vratio", završio je Modrić.

Cristiano Ronaldo je slično kao i Modrić rekao da momčad ne može stalno davati vrhunske predstave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo promijeniti stvari i priznati sami sebi da nismo tamo gdje bi željeli biti. Isto tako moramo ostati mirni. Po meni stvari nisu toliko loše. Ne mislim da momčad igra loše tako da moramo zadržati vjeru i ostati pozitivni. Računa se što će biti na kraju, a ne na početku", kazao je Portugalac.

"U ovakvim trenucima bitna je podrška momčadi. Ovo je težak udarac za nas, ali nije nije pravi odraz onoga što se događalo na travnjaku jer smo prvi gol primili iz zaleđa. Ista stvar dogodila se u Gironi. Te su stvari izvan naše kontrole, ali ono što možemo kontrolirati je naš stav, zalaganje na terenu, borba, a toga nije nedostajalo u ove dvije utakmice. Svjesni smo da smo u lošem nizu, ali stvari će se promijeniti", smatra Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo