MODRIĆ BRILJIRAO U VAŽNOJ REALOVOJ POBJEDI, NAVIJAČI LUDUJU: /

'Kakav igrač, jedan od najvećih svih vremena- don Luka'

Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Kapetan Vatrenih dobio brojne pohvale na društvenim mrežama

9.2.2020.
18:17
pressinphoto / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida stigli su do važne pobjede nad Osasunom u 23. kolu španjolske Primere i povećali prednost nad drugoplasiranom Barcelonom na šest bodova, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Kraljevski klub i sudjelovao u akcijama za tri gola u pobjedi 4:1.

Prvi su poveli nogometaši Osasune, u 14. minuti Unai García zabio je glavom nakon ubacivanja iz kornera, a Real izjednačuje u 33. preko Isca koji zabija iz voleja nakon odbijene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov preokret u režiji hrvatskog maestra

Real je stigao do vodstva pet minuta kasnije. Modrić je tada ubacio iz kornera, Casemiro dirao loptu, a Sergio Ramos je pospremio u gol. Kapetan Vatrenih u 84. minuti fenomenalno je s centra progirao Karima Benzemu, a Francuz idealno poslužuje Vazqueza koji zabija za 3:1.

U drugoj minuti sudačke nadoknade hrvatski maestro započeo je novu akciju, lijepo dodao Valverdeu koji asistira Joviću, a srpski nogometaš postavlja konačnih 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvalospjevi navijača

Hrvatski kapetan je odigrao cijelu utakmicu za Real, koji opet ima šest bodova više od drugoplasirane Barcelone.

Nakon te utakmice Modrićevu predstavu su pohvalili svi mediji, a posebno lijepe komplimente dobio je od navijača na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-36-24127', window);

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo