MODRI POBJEDOM OTVORILI PRIPREME: /

Albanski Partizani prvi načeo Dinamo, a onda je uslijedio veliki preokret

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Modri u utorak igraju s Dynamo Dresdenenom.

14.1.2019.
17:32
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama odigrali su prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema u Turskoj. Protivnik je bio albanski Partizani Tirana, a momčad trenera Nenada Bjelice upisala je 2:1 pobjedu. Albanci su poveli u 13. minuti, a Moro je izjednačio u 27. pogotkom iz kaznenog prostora U drugom je poluvremenu konačnih 2:1 postavio Petković iskosa iz blizine nakon ubačaja Kadziora s desne strane.

Izmijenio momčad

Kako je objavljeno na stranici kluba Bjelica u ovaj je susret krenuo sa sljedećim sastavom: Na golu Livaković, bokovi Leovac i Moharrami, a stoperi Rrahmani i Perić.n Zadnji vezni mladi Gjira, a vezna linija Kadzior, Moro, Olmo i Menalo. Špica je od prve minute bio Petković. Kao što je i najavio, strateg Plavih u 60. je minuti izmijenio momčad. Na gol je došao Horkaš, stoperi su bili Theophile i Lešković, a na bokovima Matel i Musa. Dva zadnja vezna Dilaver i Franjić, a prema naprijed Ćuže, Gojak i Šitum. Špica je bio mladi Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prilika tijekom utakmice vrijedi izdvojiti dva izgledna pokušaja Rrahmanija glavom iz blizine, oba puta lopta je otišla pokraj vratnice. U 69. minuti Dilaver se odlučio na siloviti udarac iz velike udaljenosti, a njegov pokušaj otišao je daleko od gola. Imao je mladi Horkaš dobru reakciju u 76. minuti kada je zaustavio šut gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prijateljska utakmica, Belek, Turska

Ponedjeljak, 14.1.2019., 15h

GNK Dinamo - FK Partizani Tirana 2:1 (1:1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo: Livaković - Moharrami, Rrahmani, Perić, Leovac - Gjira - Kadzior, Moro, Olmo, Menalo - Petković (od 60. minute: Horkaš- Matel, Theophile, Lešković, Musa - Dilaver, Franjić - Ćuže, Gojak, Šitum - Baturina)

Partizani: Hoxha - Ibrahimi, Belica, Atanda, Trashi - Telushi, Hila - Bardhi, Asani, Mala - Duka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovi: 0:1 Bardhi (13.), 1:1 Moro (27.), 2:1 Petković (51.)

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo