MLADA ZVIJEZDA REALA NA PITANJE FALI LI MU PORTUGALAC: /

'Ronaldo? Igram s Lukom, on je najbolji na svijetu!'

Image
Foto: AFP

Mlada zvijezda veliko je pojačanje Real Madrida

15.10.2018.
12:04
AFP
VOYO logo

Kad se prije godinu i pol dana Vinicius Jose Paixao de Oliveira Júnior, ili skraćeno Vinicius Junior, odlučio prijeći u Real Madrid, puno se tinte prolilo oko potpisa mladog igrača Flamenga. Naime, Real se obvezao Flamengu isplatiti odštetu od 45 milijuna eura, a još 16 milijuna kapnulo je iz kraljevske blagajne direktno na račun igrača i njegovih zastupnika.

U današnje vrijeme, kad su transferi nogometaša probili plafon i kad bogati klubovi za prosječne stopere i solidne veznjake izdvajaju na desetke milijuna eura, novac koji je Real iskeširao za Viniciusa Juniora, gledajući iz te perspektive, i ne obara s nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je taj wunderkind Real Madrida i veliko ovoljetno pojačanje odigrao prijateljsku utakmicu Brazila U-20 protiv domaćina Čilea U-20. Susret je završio rezultatom 1:1, a Rodrygov pogodak namjestio je upravo Realov 18-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožava Modrića

Za novinare španjolskog AS-a komentirao je vrijeme provedeno u Madridu: "Uvijek je dobro za igrača da se razvija i igra uz najbolje, a iskustvo u velikom klubu poput Reala je neprocjenjivo. To je san svakog mladog igrača."

Njegova je uloga orijentirana većinom na ofenzivne zadatke. "Drago mi je da mogu dati svoj doprinos. Ne postoji ništa bolje od izlaska na prepuni Santiago Bernabéu. Vrlo sam sretan što sam dio takve momčadi.", reko je mladi Brazilac pa prokomentirao Ronaldov odlazak:

"Volio bih igrati s njim, ali igram uz Luku Modrića koji je najbolji na svijetu, a tu je i Karim Benzema od kojeg također mogu naučiti puno. Njih su me dvojica uhvatili pod svoje i oni su igrači pored kojih se namjeravam razvijati.", zaključio je talentirani Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo