SUPERSPORT HNL /

Mislav Karoglan najavio derbi s Dinamom: 'Razmišljamo samo kako pobijediti utakmicu'

Image

Utakmica počinje u 18 sati na Poljudu, a tekstualni prijenos pratite na našem portalu.

20.10.2022.
15:09
VOYO logo

Derbi Hajduka i Dinama na Poljudu igra se u petak od 18 sati. Dinamo u njega ulazi kao vodeća momčad prvenstva bez poraza te sa samo jednim remijem u 12 odigranih utakmica. Hajduk je na ljestvici trenutno drugi s osam bodova manje od Dinama. Dan uoči susreta na konferenciji za medije susret najavljuje trener Hajduka Mislav Karoglan.

"Nikola Kalinić neće još neko vrijeme igrati. Liječnička služba radi dobar posao i pokušava osposobiti neke igrače za derbi. Ja se osobno osjećam odlično pred derbi. Za nekolicinu njih još čekamo odgovor liječnika", rekao je Karoglan na početku presice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Loše vijesti za Modre /

Pet igrača Dinama ima virozu dan prije derbija, među njima i jedan od najvažnijih prvotimaca

Image
Loše vijesti za Modre /

Pet igrača Dinama ima virozu dan prije derbija, među njima i jedan od najvažnijih prvotimaca

Govorio je Karoglan o tome tko će pucati penali i ostatku prvenstva

"Livaja ostaje izvođač penala. Nadam se da će pogoditi još 16 penala zaredom. Livaja je jako motiviran, želi i motivirati momčad. O porazu uopće ne razmišljamo. No imamo još do kraja sezone puno, 70 bodova za osvojiti. Dakle, u slučaju poraza prvenstvo neće biti gotovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišljamo kako pobijediti Dinamo

"Maksimalan respekt imamo prema Dinamu. Rezultati sve govore. Dinamo je taj koji je napravio skok, dok Hajduk ima veći broj bodova nego prošle sezone u ovom dijelu sezone. Mi razmišljamo samo kako pobijediti tu utakmicu i povećati pritisak na Dinamo. Motivacije nam ne treba više nego što imamo. Treba nam dobra priprema. Imamo odličnu momčad. Vjerujem u svoju momčad, mislim da je ona najbolja."

Govorio je Karoglan o navijačima, suđenju i Stipi Biuku

Trebat će nam dobra atmosfera koja će nas nositi. Imamo najbolje navijače na svijetu. Ne komentiram često navijače jer nisam takav tip, ali kad su kod nas bili neredi? Uz dobar plan i dobru igru, vjerujem da ćemo mi biti ti koji će odnijeti tri boda sutra. Vjerujem i u Marka. Mislim da će on biti taj jezičac koji će biti presudan u derbiju .Ne komentiramo suđenje. Greške se događaju, mislim da one nisu namjerne. Nemam što puno o tome reći. Stipe igra jako dobro. Vidjeli ste to u Gorici. Zabio je protiv Rijeke, asistirao protiv Istre i iznudio penal protiv Gorice. Stipe je u sjajnoj formi i ja sam jako zadovoljan s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo