MILANOV JUNAK RASTUŽIO OBITELJ: / 'Ovaj gol posvećujem baki, djedu, stricu, strini... oni svi navijaju za Juventus!'

Image

Milan je u velikom derbiju talijanskog nogometa sinoć pobijedio Juventus, a junak pobjede bio je 18-godišnji Manuel Locatelli, strijelac jedinog pogotka na utakmici.

23.10.2016.
11:52
VOYO logo

SAN SIRO U TRANSU! Milan srušio Juventus! Tinejdžer junak pobjede rossonera

Image
SAN SIRO U TRANSU! /

Milan srušio Juventus! Tinejdžer junak pobjede Rossonera

Image
SAN SIRO U TRANSU! /

Milan srušio Juventus! Tinejdžer junak pobjede Rossonera

'Nije mi jasno što sam napravio'

Nakon utakmice, Locatelli koji je fenomenalnim pogotkom svladao legendarnog Gianluigija Buffona, otkrio je kome je posvetio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još mi nije jasno što sam napravio, jedva čekam vidjeti pogodak. Nevjerojatan je osjećaj zabiti onakav gol najboljem golmanu svijeta i pobijediti nedodirljivog prvaka. Gol poklanjam baki i djedu, stricu i strini te rođacima. Inače, oni svi navijaju za Juventus", rekao je Locatelli koji je u prvenstvu zabio i važan gol za Milan protiv Sassuola, a Talijani u njemu vide nasljednika legendarnog Andree Pirla.

Milan drugi na ljestvici

Milan je ovom pobjedom došao na drugo mjesto na ljestvici, s dva boda zaostatka za vodećim Juventusom. Posljednji put "rossoneri" su pobijedili "zebre" prije četiri godine, kad je na klupi Milana bio sadašnji trener Juventusa, Massimiliano Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan su spasili tinejdžeri, osim Locatellija, briljirao je i vratar Gianluigi Donnarumma koji je u posljednjim trenucima utakmice, 6. minuti sudačke nadoknade, čudesno obranio udarac Samija Khedire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više nego dovoljno za euforiju u Milanovim redovima koji je nakon dugo vremena ponovno u vrhu Serie A.

O dramatičnim trenucima progovorio je i Milanov direktor Adriano Galliani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarumma krvario

"Kad je obranio Khedirin udarac, podsjetio me na Abbiatijevu paradu u Perugi koja nam je 1999. donijela Scudetto. Nisam ni znao da Donnarumma krvari iz uha, išao sam ga zagrliti i vidio krvavu jaknu. To ima veliko značenje", kazao je Galliani.

"Imamo 16 bodova iz zadnjih šest utakmica, nitko u Europi ne igra sa 17-godišnjim vratarom i 18-godišnjim režiserom na terenu. Nevjerojatno!", zaključio je Milanov direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo