MILAN ZAINTERESIRAN ZA BADELJA, A ON ISKRENO: / 'Važne su mi ambicije kluba, prvi ću priznati da mi ovo nije najbolja sezona'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Badelj je na kraju sezone slobodni igrač

9.2.2018.
12:35
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Hrvatski veznjak Milan Badelj uoči utakmice Fiorentine i Juventusa dao je intervju talijanskom Corriere dello Sportu u kojemu se dotaknuo svojih igara ove sezone, ali i očekivanja za budućnost.

"Uvijek postoji mogućnost da ću produljiti ugovor. Važnije su mi ambicije kluba i sportski uspjesi nego ekonomski aspekt neke prilike. Nije mi ovo najbolja sezona i prvi sam koji ću to priznati. Učinio sam puno pogrešaka ove sezone, a onu protiv Rome još uvijek pamtim", rekao je Badelj za kojeg talijanski mediji pišu da je zainteresiran i Milan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VATRENI O NASTAVKU KARIJERE: ‘Financijska stavka nije presudna, postoji nešto važnije od toga’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Firenze je trenutačno 11 u Serie A, skupila je 31 bod u 23 utakmice. U goste im dolazi zahuktali Juventus koji je u posljednja četiri kola upisao sve pobjede bez primljenih golova.

"Dva puta sam ih pobijedio u karijeri. Prošle godine u siječnju te u kupu 2015. godine. To polufinale smo odigrali gotovo savršeno. Nažalost sam dobio žuti karton i propustio sam uzvrat koji smo na kraju izgubili 3:0. Puno sam naučio iz tih utakmica s velikim momčadima poput Napolija i Juventusa. Ako ih pobijedite, onda možete biti sigurni da ste i zaslužili pobjedu. Pokušat ćemo to napraviti ponovno", zaključio je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo