SVE UKAZUJE NA TO / Luka Modrić napušta Real i seli 'preko bare'? Njegov bliski prijatelj otkrio informaciju koja će odjeknuti: 'Da, i Messi ga želi...'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je pao u drugi plan u Real Madridu

2.10.2023.
17:59
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid u subotu je prekinuo sjajnu seriju Girone nanijevši najugodnijem iznenađenju u Primeri prvi poraz ove sezone, a kaptan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i u ovoj utakmici nije odigrao ni minute za "Kraljevski klub".

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI /

'Modriću se ovo nije dogodilo 11 godina. Odbio je arapske milijune, a stižu mu pogledi iz Miamija'

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI /

'Modriću se ovo nije dogodilo 11 godina. Odbio je arapske milijune, a stižu mu pogledi iz Miamija'

Španjolski mediji ne prestaju analizirati Modrićevu situaciju Lu Realu pa je nedavno AS u podužem tekstu napisao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme koje je odigrao protiv Atletica bilo je i posljednje u kojem je Modrić mogao uživati u minutaži. Protiv Las Palmasa i Girone dobio je nulu. Unatoč tome što je bio na klupi. Takav slijed događaja je bez presedana od 2012., njegove prve sezone u Real Madridu", pišu i nastavljaju:

"Gotovo 11 godina i 489 utakmica kasnije, Modriću se to ponovno dogodilo. Još je jednom gledatelj, neiskorišteni igrač na klupi dvije utakmice u nizu. Ancelotti je uvijek govorio da će mu Modrić biti važan kroz sezonu, ali brojke, katkad tako hladne i za primjer drugima, ukazuju na to da je Modrić tek 15. po minutaži u momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je na terenu, Modrić pokazuje da može dati ono što Real treba, ali snaga Aureliena Tchouamenija, Eduarda Camavine, Federica Valverdea i Judea Bellinghama raste. U međuvremenu stižu pogledi iz Miamija. Arapski milijuni nisu zaveli Luku, vjernog momčadi u bijelom, ali floridski tim mu je na horizontu, a cijela priča sad se promijenila", zaključio je AS, a nakon toga je legendarni crlogorski napadač i Modrićev dobar prijatelj otkrio insajderske informacije o njegovoj budućnosti.

Image
Foto: Profimedia

"Modrić je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je odlučio ostati kako bi pomogao. Dobio je ponude iz Sjedinjenih Američkih Država. Javilo se više klubova, a jedan posebno. Messi je zainteresiran za to. Luka se nedavno susreo s Beckhamom u Hrvatskoj. Leo Messi je osobno zainteresiran za njegov dolazak", rekao je legendarni "Peđa" u razgovoru sa španjolskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Modrić i David Beckham, legendarni nogometaš i vlasnik Inter Miamija, ručali su zajedno ovoga ljeta, a tada su i krenule glasine oko potencijalnog dolaska Luke u SAD. Sada kada je otkriveno da ga u Interu žli vidjeti i Messi, najveća zvijezda i najveći nogometaš u povijesti, njegov odlazak "preko bare" čini se izvijesnijim nego ikada.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo