ŠPANJOLSKI MEDIJI / 'Modriću se ovo nije dogodilo 11 godina. Odbio je arapske milijune, a stižu mu pogledi iz Miamija'

Image
Foto: Profimedia

"Arapski milijuni nisu zaveli Luku, vjernog momčadi u bijelom, ali floridski tim mu je na horizontu, a cijela priča sad se promijenila."

1.10.2023.
12:38
Profimedia
VOYO logo

"Kraljevski klub" je na stadionu Municipal de Montilivi slavio sa 3-0 prekinuvši sjajnu seriju Girone koja je u prvih sedam kola upisala šest pobjeda i remi. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije nastupio za Real koji je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice.

Image
IZVORI BLISKI IGRAČU /

Modrić odlazi iz Real Madrida jer je nezadovoljan? 'Javilo se više klubova, a jedan posebno'

Image
IZVORI BLISKI IGRAČU /

Modrić odlazi iz Real Madrida jer je nezadovoljan? 'Javilo se više klubova, a jedan posebno'

Španjolski mediji ne prestaju analizirati situaciju Luke Modrića u Real Madridu, tako je AS u dužem tekstu napisao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

"Prvo poluvrijeme koje je odigrao protiv Atletica bilo je i posljednje u kojem je Modrić mogao uživati u minutaži. Protiv Las Palmasa i Girone dobio je nulu. Unatoč tome što je bio na klupi. Takav slijed događaja je bez presedana od 2012., njegove prve sezone u Real Madridu", pišu i nastavljaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11 godina

"Gotovo 11 godina i 489 utakmica kasnije, Modriću se to ponovno dogodilo. Još je jednom gledatelj, neiskorišteni igrač na klupi dvije utakmice u nizu."

"Ancelotti je uvijek govorio da će mu Modrić biti važan kroz sezonu, ali brojke, katkad tako hladne i za primjer drugima, ukazuju na to da je Modrić tek 15. po minutaži u momčadi", dodaje se u tekstu i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je na terenu, Modrić pokazuje da može dati ono što Real treba, ali snaga Aureliena Tchouamenija, Eduarda Camavine, Federica Valverdea i Judea Bellinghama raste. U međuvremenu stižu pogledi iz Miamija. Arapski milijuni nisu zaveli Luku, vjernog momčadi u bijelom, ali floridski tim mu je na horizontu, a cijela priča sad se promijenila."

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo