MESSI SE DOSLOVNO PROŠETAO PROTIV REALA: / Objavljen nestvaran podatak, pogledajte kako se Argentinac poigrao s Madriđanima

Image
Foto: AFP

Zvijezda Barcelone još je jednom pokazala je zašto je ejdan od najvećih u povijesti.

25.12.2017.
21:53
AFP
VOYO logo

Argentinac Lionel Messi pokazao je još jednom koliko je za njega nogomet jednostavna igra. Tijekom najvećeg španjolskog i svjetskog derbija na odigranom u subotu na Santiago Bernabeu Messi je zabio gol, asistirao i imao tri puta više driblinga nego cijela momčad Real Madrida zajedno. Točnije, šest se puta riješio svojih čuvara dok su njegovi suparnici to napravili dva puta.

Nevjerojatna statistika

Ono što je još fascinantnije je da je sve to ostvario iako je 83,1 posto vremena šetao travnjakom, lagano trčkarao 10,8% vremena, trčao 4,95% vremana, a sprintao samo 1,15% vremena, navodi El Periodico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doda li se pak tome činjenica da je kod trećeg gola Vidalu asistirao bez kopačke onda ovo zaista zvuči kao sprdnja godine. Messi je, inače, z 2017. od svih gostovanje jedino na Bernabeu upisao gol i asistenciju. Također, uz Edinsona Cavanija jedini je u godini na izmaku u ligama petice zabio najmanje 50 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo