MESSI OPSESIVNO RAZMIŠLJA SAMO O JEDNOJ STVARI: / Argentinac otkrio i kako se sjeća svih detalja propuštene šanse iz velikog finala

Image
Foto: AFP

Najbolji nogometaš Barcelone ima samo jedan cilj ovog ljeta

1.5.2018.
14:02
AFP
VOYO logo

Lionel Messi završava sezonu u Barceloni, a sve misli lagano mu se okreću prema Svjetskom prvenstvu. Argentinski velemajstor uzeo je dvostruku krunu u Španjolskoj, ali u Ligi prvaka ostat će kratak nakon ispadanja iz Rome. Priliku za novi trofej, onaj najveći u karijeri, imat će u Rusiji.

MESSI NAJPLAĆENIJI NOGOMETAŠ SVIJETA: Prvi put u povijesti jedan je igrač prešao granicu od 100 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je šansa generacije"

"Obožavam dolaziti na reprezentativna okupljanja, biti dio grupe. Uvijek smo vidjeli ovo Svjetko prvenstvo kao našu zadnju priliku. Ovo je šansa generacije jer nakon ovog SP-a slijede promjene. Sad ili nikad. Jedini ljudi kojima smo nešto dužni smo samo mi. Nikome drugome ne dugujemo ništa. Došli smo do tri finala, ali nije nas išlo. Nije bila božja volja", objasnio je Messi situaciju u kojoj se nalazi s Argentinom. Još ga boli finale iz 2014. godine kada je njegova momčad izgubila od Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki dan razmišlja o finalu

"Neki dan sam na Instagramu vidio jednu priliku s tog finala i rekao kako je se ne sjećam. Pogledao sam malo od tog dvoboja poslije svega", iskren je Messi. "Šansu koju sam ja propustio, još razmišljao o tome kako sam udario tu loptu, kako mi je sjela te kako sam ju loše zahvatio. Slično je bilo jednom protiv Chelseaja. Sjetim se nekog trenutka svaki dan. Pa zamislite samo, prvaci svijeta?! Sve bi bilo drugačije. Zaslužilo smo, ali nas nije išlo. Fotografija kada prolazim pokraj trofeja...To mi je teško uopće gledati. Bili smo tako blizu", objasnio je ponajbolji igrač današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je u Rusiji u grupi s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

"Ne mislim da mi nogomet duguje svjetsku titulu. Ali zatvorilo bi savršeno moje poglavlje. Ne znam što će se dogoditi, ali samo razmišljam o osvajanju Svjetskog prvenstva", zaključio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo