Upozorenje za BiH i ostatak svijeta: Messi ce naplatiti debakl u Barci!

Lionel Messi kao i cijela momcad Barcelone nije imao sezonu za pamcenje, no nada se kako ce s reprezentacijom Argentine situacija biti posve drugacija.

20.5.2014.
22:07
VOYO logo

Odmah nakon potpisivanja ugovora s Barcelonom, Lionel Messi je otputovao u Buenos Aires. Tamo ce se prikljuciti reprezentaciji Argentine s kojom ce se pripremati za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Sada sam dosao u reprezentaciju i potpuno cu promijeniti situaciju u glavi. Cesto mi se dosad dogadalo da kada mi ne ide najbolje u reprezentaciji, u Barceloni sve ide savrseno. Nadam se da ce ovaj put sve biti drugacije i da cu u reprezentaciji nadoknaditi losije igre iz kluba", rekao je Messi nakon sto je doputovao u Buenos Aires.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/oMvOjj9m-qU

"Kada se ponovno okupimo i kada budem u krugu suigraca i prijatelja, promijenit ce mi se i raspolozenje i sve ce biti drugacije. Imamo fantasticnu skupinu igraca, svi dolazimo u dobrom stanju i nadam se da cemo ostvariti ciljeve. Nasa reprezentacija je vrlo jaka", dodao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je ove sezone u 46 nastupa postigao 41 pogodak unatoc problemima s formom i ozljedom koja ga je mucila dijelom sezone. Vec ranije je najavio kako mu je cilj osvojiti naslov prvaka svijeta s Argentinom i nada se da ce to napraviti vec u Brazilu.

Argentina ce u Brazilu nastupiti u grupi F ukojoj se jos nalaze Bosna i Hercegovina, Iran i Nigerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo