MESSI IMA NOVU MISIJU - DOSTIĆI PELEA: / Barcin as pokušat će napraviti ono što djeluje nestvarno i nemoguće

Image
Foto: AFP

Lionel Messi trenutačno je na 576 postignutih golova za Barcelonu

18.1.2019.
11:09
AFP
VOYO logo

Blistava karijera Lionela Messija započela je 2004. godine u dresu Barcelonine nogometne momčadi. Španjolski velikan ujedno je i jedini klub za kojeg je u karijeri ovaj 31-godišnji argentinski as nastupao, a zahvaljujući i tome, ali prvenstveno njegovoj genijalnosti koju dokazuje iz utakmice u utakmicu, Messi je u prilici dohvatiti jednu nestvarnu brojku.

Navodeći ono što je pred njime, As piše da pred Messijem nema puno rekorda koje još može porušiti, ali da je onaj legendarnog Pelea cilj je kojem sad mora težiti. Sa 400 pogodaka u španjolskom prvenstvu i 576 za Barcelonu ukupno kroz 661 odigranu utakmicu, Messi se približava još jednom nestvarnom ostvarenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Samo' 67 razlike

Brazilski majstor Pele kroz 19 sezona nastupanja za Santos istaknuo se sa nevjerojatna 643 službena pogotka za klub. Rekord je to kad su u pitanju pogoci u dresu jedne momčadi za koji se vjerovalo da nikad neće biti srušen, no sada je Messi 'samo' 67 golova udaljen od njegova izjednačenja. Gerd Müller (565 za Bayern), Eusébio (473 gola za Benficu) i Cristiano Ronaldo (450 golova za Real Madrid) čine nastavak niza megauspješnih napadača koji su iza leđa Messija koji sad gleda prema - činilo se nedostižnom - ostvarenju legendarnog Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo