MESSI DOMINIRAO PA ZAPRIJETIO I VATRENIMA: / Statistika genijalnog Argentinca je zastrašujuća, a odzvanjaju i njegove riječi

Image
Foto: AFP

Messi je bio apsolutni junak Argentine u utakmici protiv Haitija

30.5.2018.
8:47
AFP
VOYO logo

Tri gola i asistencija – učinak je to dobro raspoloženog Lionela Messija u pripremnoj prijateljskoj utakmici koju je argentinska nogometna reprezentacija riješila rezultatom 4-0 u svoju korist. S druge strane centra jednih od favorita nadolazećeg Svjetskog prvenstva stajao je nedorasli Haiti.

Messi je prvi pogodak postigao u 17. minuti ogleda preciznim izvođenjem udarca s bijele točke, u 57. je povisio rezultat, a hat-trick kompletirao u 65. postigavši svoj 64. pogodak u dresu izabrane vrste. Dvije minute kasnije uposlio je Sergija Agüera za konačnih 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ARGENTINA POKAZALA MOĆ U BUENOS AIRESU: /

Messi zabio hat-trick i asistirao, kapetan pokazao što se sprema Vatrenima

Image
ARGENTINA POKAZALA MOĆ U BUENOS AIRESU: /

Messi zabio hat-trick i asistirao, kapetan pokazao što se sprema Vatrenima

Petoplasirana reprezentacija FIFA-inog poretka očekivano se, dakle, lako obračunala sa suparnikom koji je 103 pozicije iza njih na istoj ljestivici, no za hrvatsku nogometnu reprezentaciju važnije od rezultata bilo je vidjeti Messija u formi. Najbolji strijelac europskih liga u strašnoj je formi, nije nepoznato, a ovaj podatak zvuči upozoravajuće za Vatrene koji protiv Argentine igraju drugu utakmicu u Skupini D ruskog Mundijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put prema ostvarenju sna

Naime, u sezoni 2013/14, onoj koja je prethodila Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Messi je sudjelovao u uspjesima Barcelone sa 41 golom i 14 asistencija. Njegova je reprezentacija stigla do finala. Četiri godine kasnije Messijev učinak u dresu španjolskog prvaka djeluje još impresivnije, zabio je, naime, 45 pogodaka, a namjestio ih 18...

Ako statistika nije dovoljna prijetnja, Messijeva izjava nakon prijateljske utakmice mogla bi biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće ne sumnjam da ćemo biti još bolji. Vremena imamo. Osvajanje Svjetskog prvenstva naš je san i san cijele zemlje. Napravit ćemo sve da ga i ostvarimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo