MBAPPEOVE IZJAVE ODJEKNUT ĆE NOGOMETNIM SVIJETOM: / 'Moram vjerovati da sam bolji od Messija i Ronalda, uvijek si kažem da sam najbolji'

Image
Foto: Profimedia

Mbappe je govorio o svom mentalitetu i 'egu' što znači da se mora vidjeti kao bolji od dvojice najvećih koji su ikad kročili na teren

4.4.2021.
14:46
Profimedia
VOYO logo

Zvijezda Paris Saint-Germaina, Kylian Mbappe, priznao je kako u svojoj glavi mora vjerovati da je najbolji igrač svijeta.

U posljednjih 15-ak godina rasprava o najvećem igraču ograničena je na dvije zvijezde - Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Njih dvojica osvojila su sve Ballon d’Or u posljednjih 12 godina, osim 2018. godine kada je tu nagradu preuzeo Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, uskoro bi ih mlade zvijezde poput Mbappea i Erlinga Halanda mogli zamijeniti u samome vrhu nogometa.

'Uvijek si kažem da sam najbolji'

I 22-godišnji Mbappe, koji je već osvojio Svjetsko prvenstvo, govorio je o svom mentalitetu i 'egu' što znači da se mora vidjeti kao bolji od dvojice najvećih koji su ikad kročili na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U glavi uvijek kažem sebi da sam najbolji", rekao je Francuz za RMC Sport. "Naravno da je važno jer kad ste u grubim uvjetima, nitko drugi osim vas neće vas gurnuti. I morate se uvjeriti da ste sposobni srušiti planine."

"Svaki put kada odem na teren kažem samome sebi da sam najbolji, a da sam igrao na terenima gdje su bili i Messi i Cristiano. Oni su bolji igrači od mene, oni rade milijardu više stvari od mene. Ali uvijek kažem sebi da sam najbolji jer na taj način ne postavljate sebi ograničenja i pokušavate dati sve od sebe", rekao je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo