REALOVCIMA SE SRUŠILE SVE NADE / Kylian Mbappe produžio ugovor s PSG-om do 2025. godine, Španjolci ih namjeravaju prijaviti UEFA-i

Image
Foto: Profimedia

Mbappeu je prethodni ugovor isjecao vrlo brzo, 30. lipnja ove godine

21.5.2022.
22:56
Profimedia
VOYO logo

Francuski napadač Kylian Mbappé i PSG postigli su  dogovor o produljenju ugovora na još tri sezone, dok mu trenutni ugovor istječe 30. lipnja, službeno je potvrdio pariški klub.

Image
NAŠ LUKA OVO NIJE ZASLUŽIO /

U Real Madridu su zbog Kyliana Mbappea bili spremni oduzeti Modriću njegov zaštitni znak

Image
NAŠ LUKA OVO NIJE ZASLUŽIO /

U Real Madridu su zbog Kyliana Mbappea bili spremni oduzeti Modriću njegov zaštitni znak

PSG je tako osigurao Mbappeov ostanak, iako se cijele sezone pisalo da će on sigurno od sljedeće sezone bizi igrač španjolskog giganta Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višemjesečna saga riješena je u popodnevnim satima prema pisanju nekoliko specijaliziranih medija, nekoliko sati prije početka posljednje utakmice sezone u Ligue 1, protiv Metza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekoliko medija, on je svoju odluku prenio predsjedniku Real Madrida Florentinu Pérezu, koji je još jednom odbijen nakon što ga je prošle godine pokušao regrutirati.

Kandidat za Zlatnu loptu Mbappe, nakon još jedne iznimne sezone, morao je dobiti i sportska jamstva za ostanak u PSG-u, koji je tvrdio da je "upravo Killian u središtu njihova projekta" za osvajanje Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je uvreda za nogomet'

Nakon što je Mbappe produžio ugovor, Španjolska profesionalna nogometna liga (La Liga) objavila je da namjerava prijaviti PSG UEFA-i.

Mbappe se, kako smo već naveli, cijelu ovu sezonu povezivao s prelaskom u Real Madrid, no ipak je odlučio ostati i potpisati novi, vrlo bogati ugovor s pariškim klubom. Navodno će samo za potpis ugovora on od PSG-a dobiti ogromni bonus od čak 300 milijuna eura i plaću u visini od 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što PSG radi kako bi produžio Mbappéa s ogromnim novcem, i to nakon što je pretrpio gubitak od 700 milijuna eura posljednjih sezona i imao račun za plaće od 600 milijuna eura, je prava uvreda za nogomet. LaLiga će podnijeti prijavu protiv PSG-a pred UEFA-om, administrativnim i poreznim tijelima u Francuskoj te nadležnim tijelima Europske unije, kako bi nastavila braniti gospodarski ekosustav europskog nogometa i njegovu održivost", napisao je predsjednik La Lige Javier Tebas na Twitteru.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo