MARIJANE, MARIJANE: / Ova odluka novog trenera Hajduka neće se svidjeti splitskoj policiji

Image

Slovenski stručnjaak imenovan je novim trenerom Hajduka te je na klupi zamijenio Damira Burića.

3.6.2016.
15:03
VOYO logo

Marijan Pušnik imao je gust raspored otkako je prije dva dana preuzeo klupu Hajduka. Kako javljaju iz kluba odradio je brojne razgovore sa svojim novim suradnicima i još detaljnije se upoznao sa situacijom oko prve momčadi.

Najveći klub

"Hajduk je najveći klub koji sam trenirao u dosadašnjem dijelu karijere. Svjestan sam da nas svih čeka veliki posao, no ulazim pun energije i uz golemu želju da naš klub napravi iskorak u odnosu na protekle godine", poručio je Pušnik znatižaljnim novinarima ne samo iz Hrvatske nego i iz njegove Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Primio sam više od 300 poruka. Odgovorio sam na njih 30-ak, ispričavam se onima kojima još nisam. Puno je posla, odmah smo zasukali rukave, pripreme počinju u srijedu, vremena puno nema", dodao je.

Pušnik je vrijeme od doalska u Split još iskoristio i za "upoznavanje s radnom zajednicom, posjetio je djelatnice u praonici te razgovarao s oružarom i ekonomom kojima je pripremio niz zadataka uoči prvog treninga zakazanog u srijedu, 8. lipnja. Sastao se s liječničkom službom, kondicijskim trenerima te nizom zaposlenika koji su u službi prve momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kako piše službena stranica Hajduka do početka priprema objavit će imena prvih suradnika, a navijače će posebno obradovati informacija prema koj će treninzi prve momčad 'gotovo u pravilu' biti otvoreni za javnost. Pitanje je samo koliko je ovo pametan potez jer je poznato koliko navijači Hajduka burno reagiraju na poraze omiljenog kluba zbog čega su povremeno znali upasti na trening kako bi igračima očitali lekciju, o čemu možete pročitati ovdje.

Image

Torcida upala na Poljud i prekinula trening Hajduka!

Image

Torcida upala na Poljud i prekinula trening Hajduka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo