NAPOKON OTKRIVENO GDJE ĆE RAKITIĆ NASTAVITI KARIJERU? / 'Sve ide u tom smjeru, Barca i Sevilla prije su bili brži, ali ovaj put im neće izmaći'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Hrvat im je stara želja, a trener ga jako cijeni

4.4.2020.
19:53
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Posrnuli talijanski nogometni velikan Milan ponovo će pokušati angažirati hrvatskog reprezentativca IvanaRakitića, tvrdi Mundo Deportivo, ali njegova plaća od osam milijuna eura godišnje predstavlja veliki problem.

Prema pisanju katalonskog lista, "Rossoneri" su spremni za treći pokušaj dovođenja hrvatskog veznjaka. S Otoka su pak stigle vijesti da će Manchester United također krenuti po njega, a u igri za Vatrenog su i Sevilla, te Atletico Madrid. Španjolska Cadena Ser objavila je kako je Atletico Madrid već uspostavio kontakte i da želi Rakitića. Rojiblancosi su označili hrvatskog veznjaka kao prioritet u ljetnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVNI HRVAT MIJENJA POGBU NA OLD TRAFFORDU? /

Engleski velikan ozbiljno zagrizao za Vatrenog

Image
SLAVNI HRVAT MIJENJA POGBU NA OLD TRAFFORDU? /

Engleski velikan ozbiljno zagrizao za Vatrenog

U tom smjeru ide i tekst koji je objavljen u Marci, a u kojem navode kako sve ide u tom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealan kandidat

“Dramatična situacija utjecala je i na prioritete u nogometu. Atletico radi na tome da u narednim sezonama ostane ekonomski stabilan. Ugovori s igračima će, ne samo u Atleticu, biti jedan od ključeva toga. Potraga za igračima kojima istječe ugovor ili koji su blizu toga bit će ključni u tome da se izbjegnu višemilijunski transferi pa su oni poput Joao Felixa od 127 milijuna eura sada prošlost”, piše Marca pa prelazi na bit.

"Jedan od takvih je Ivan Rakitić, Barcin igrač s kojim su se sastali u veljači kako bi vidjeli što misli o dolasku kod njih. Njegov odgovor im budi optimizam. Već s ga u dva navrata pokušali dovesti. Prvi put 2011. kada je otišao u Sevillu i drugi put 2014. kada je prešao u Barcelonu, ali sada svi putevi vode prema Metropolitanu”, piše Marca. No, ističu da unatoč kontaktima da je sada sve na čekanju kako bi se vidjelo kako će se kriza razviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvat im je stara želja, a Simeone je njegov obožavatelj. Sada samo treba vidjeti koliko će Barca tražiti za igrača čiji su dani na Camp Nou odbrojani”, završava se tekst.

Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. za Barcelonu je odigrao ukupno 299 utakmica osvojivši Ligu prvaka 2015. godine. Tijekom pet sezona osvojio je četiri naslova prvaka Španjolske. Već se neko vrijeme nagađa kako ga je Barcelona spremna prodati za oko 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo