Slavlje u Madridu: Luka Modric saznao odlicne vijesti!

Ohrabrujuce vijesti vezane uz hrvatskog nogometasa Luku Modrica objavio je spanjolski dnevni list Marca.

1.12.2014.
12:06
VOYO logo

Modric je, podsjetimo, u kvalifikacijskom dvoboju izmedu Italije i Hrvatske u Milanu zadobio ozljedu misica lijeve natkoljenice. Prognoze govore da ce izbivati s travnjaka minimalno tri mjeseca, a u slucaju podvrgavanja operaciji, taj bi period bio i dulji.

No, prema najnovijim informacijama Marce, hrvatski reprezentativac ipak nece morati pod noz. Modric je u petak po drugi put bio u baskijskoj prijestolnici Vitoriji na tretmanu maticnim stanicama kod tamosnjeg lijecnika Mikela Sancheza. Cilj ovog specificnog nacina lijecenja je upravo izbjegavanje operacije, a Modriceva je dobra reakcija na tretmane ucinila lijecnike optimisticnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/UnG2l80L7WY

Kad zavrsi ova prva faza rehabilitacije s dr. Sanchezom, zvijezda Reala ce odluciti hoce li nastaviti s programom oporavka u Madridu ili negdje drugdje. Ranije se, podsjecamo, spominjalo da bi neko vrijeme mogao provesti u rodnom Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je, inace, i bez Modrica nastavio svoju veliku pobjednicku seriju, pa je Ancelottijeva momcad trenutno na 16 trijumfa u nizu u sluzbenim utakmicama. U subotu je u spanjolskom prvenstvu slavila na gostovanju u Malagi s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo