Skupinom zadovoljan /

Maradona snažno kritizirao svoju reprezentaciju: 'Moramo se poboljšati, više ne smijemo igrati toliko loše'

Image
Foto: AP Images

Nakon što je svojoj Argentini dodijelio Hrvatsku, Island i Nigeriju na Svjetskom prvenstvu, Diego Maradona nije propustio kritizirati loše argentinske kvalifikacije

1.12.2017.
17:31
AP Images
VOYO logo

Na ždrijebu u palači Kremlj iznenadio je odabirom leptir-mašne, no Diega Armanda Maradonu novinari su okružili nogometnim pitanjima, posebice nakon što je svojoj reprezentaciji dodijelio jaku skupinu s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

"Skupina je dobra, i više nego prolazna, ali morat ćemo se poboljšati, biti bolji nego što smo bili u kvalifikacijama. Više ne smijemo biti toliko loši", kritizirao je u izjavi za argentinske medije svoju reprezentaciju koja je jedva prošla južnoameričke kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Jorgea Sampaolija, podsjetimo, do zadnjeg je kola "visila". Hrvatska će protiv Argentine igrati u drugom kolu skupine D u Nižnji Novgorodu. Stadion Nižnji prima 44.899 gledatelja, a to je jedan od stadiona koji još uvijek nisu završeni, no sve bi trebalo biti gotovo do konca ove godine ili u siječnju iduće godine. Ovo je 'najnesretniji' stadion jer je tijekom gradnje na njemu bilo nekoliko nesreća, te jedan požar. Grad se nalazi na ušću rijeke Oke u Volgu i Broji 1.3 milijuna stanovnika.

Hrvatska će u prvom kolu 16. lipnja u Kalinjingradu igrati protiv Nigerije, nakon toga slijedi spomenuti dvoboj s Argentinom, dok će u trećem kolu igrati 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo