MANDŽUKIĆA MILIMETRI DIJELE OD POTPISA ZA NOVI KLUB: / Europski velikan daje mu čak tri milijuna eura po sezoni, ali još ostaje jedno pitanje

Image
Foto: Profimedia

Spominjala se gomila klubova u njegovu kontekstu, od engleskih i talijanskih pa do turskih i ruskih prvoligaša

24.9.2020.
13:33
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i član slavne generacije srebrnih iz Rusije, Mario Mandžukić već mjesecima traži novi klub. Mandžukić je ljetos napustio Al-Duhail jer mu se nije svidio tamošnji nogomet i kvaliteta igre, te se odlučio vratiti u Europu kako bi karijeru završio u vrhunskom nogometu.

Spominjala se gomila klubova u njegovu kontekstu, od engleskih i talijanskih pa do turskih i ruskih prvoligaša, ali na koncu se čini kako će Hrvat ipak završiti u ovoj potonjoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

MOSCOW, RUSSIA – JULY 15, 2018: Croatia's Mario Mandzukic in their 2018 FIFA World Cup final football match against France at Luzhniki Stadium. Team France won the game 4:2 and claimed the World Cup title. Sergei Bobylev/TASS,Image: 377946827, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Naime, Mandžukić je vrlo blizu potpisa za Lokomotiv iz Moskve. Navodno je dogovorio sve uvjete i trebao bi zarađivati oko tri milijuna eura godišnje, ali ostaje još samo jedan detalj. Pitanje je hoće li Mandžukić potpisati na godinu dana ili na godinu s opcijom produljenja na još godinu dana.

Mandžukić bi u Moskvu trebao stići u petak i potpisati ugovor, a tamo će ga dočekati i bivši suigrač iz reprezentacije Vedran Ćorluka. Spomenimo i kako Mandžukiću itekako odgovara Lokomotiv jer je tražio klub u kojem ga čekaju pravi izazovi, a Moskovljani su ove sezone u Ligi prvaka i pretendiraju na sam vrh lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo