MANDŽUKIĆ ZAINTRIGIRAO FANOVE: / Objavio fotku s menadžerima i stvorio pomutnju, odmah stigao poziv iz redova velikana

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac mogao bi nakon tri godine napsutiti Torino.

18.5.2018.
10:36
AFP
VOYO logo

Mario Mandžukić je sjajan igrač, zadovoljni smo sa svime što je napravio. Ali moramo znati što se našim igračima vrti po glavi i koji su im planovi za budućnost te jesu li još uvijek motivirani. Ako je Marijev odgovor na to potvrdan onda će on i sljedeće sezone igrati za nas. Riječi su to koje je prije nekoliko dana uputio Juventusov izvršni direktor Giuseppe Marrota.

Potvrdio je tako da je neizvjesna sudbina hrvatskog napadača u redovima talijanskog prvaka pa je još uvijek neizvjesno hoće li ostati u Torinu i iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga Bešiktaš

Iz Turske je stigla informacija da je Bešiktaš već u razgovorima s predstavnicima Juventusa oko potencijalnog transfera Vatrenog što je dodatno pojačalo glasine oko njegovog odlaska. U četvrtak navečer Mandžukić je opak na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu menadžera Ivana Cvjetkovića. Talijanski Calciomercato odmah se zapitao je li njegov odlazak bio na agendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukićeva budućnost u njegovim je rukama. Juve bi ga htio zadržati, ali su ga spremni pustiti ako on to poželi", pišu. Potom navode da se napadač sastao sa svojim menadžerima u restoranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Il Castello te zaključuju da je transfer na pomolu s obzirom na status kojeg je objavio pored fotografije. Navijači Bešiktaša pak odmah su ga zasuli porukama te ga pozvali da dođe u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo