VIDEO: / Bravo, majstore! Mario Mandžukić srušio Juve!

Nogometaši minhenskog Bayerna rutinski su u Torinu izborili polufinale Lige prvaka.

10.4.2013.
13:38
VOYO logo

Torino. Stadion: Juventus. Sudac: Carlos Velasco Carballo (Španjolska).

JUVENTUS (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padion ( od 68. Isla), Pogba, Pirlo, Marchsio (od 79. Giaccherini), Asamoah - Quagliarella (od 66. Matri), Vučinić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYERN(4-2-3-1): Neuer - Lahm, Van Buyten (od 34. Boateng), Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery (od 80. Gustavo) - Mandžukić (od 84. Pizarro)

Strijelci: Mandžukić (64'), Pizarro (90+1') Novi prvak njemačke Bundeslige pokazao se prejak za vrlo vjerojatno novog-starog prvaka Italije. Bayern je i u ovoj utakmici u potpunosti dominirao, te još jednom zavrijedio slaviti i ukupnim rezultatom 4:0 izboriti polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijelomni trenutak uzvratne utakmice dogodio se u 64. minuti kada je Gianluigi Buffon najprije obranio udarac Javija Martineza iz blizine, ali se lopta odbila samo do glave našeg reprezentativca, koji je iz neposredne blizine lakoćom pogodio prazna vrata. Nažalost, loša vijest za Mandžukića je žuti karton već u 7. minuti utakmice zbog starta na Giorgiju Chielliniju, zbog kojeg će morati propustiti prvu polufinalnu utakmicu. Spomenimo i da je Mandžukić blizu pogotka bio i u 9. minuti, kada je na prizemno ubačenu loptu pucao s pet metara, ali je njegov udarac blokirao jedan od Juventusovih stopera. http://rutube.ru/video/embed/6286042

Konačnih 2:0 postavio je džoker s klupe Claudio Pizarro u prvoj minuti sudačke nadoknade, odnosno svega osam minuta nakon što je na travnjaku zamijenio našeg Mandžukića. Spomenimo malo i Juventus. Andrea Pirlo je imao dvije najbolje prilike iz slobodnih udaraca s otprilike 18 metara, ali je prvi sjajno obranio Manuel Neuer, dok je drugi završio u živom zidu. Bayern je tako postao drugi njemački klub u polufinalu Lige prvaka, što se u povijesti Lige prvaka nikada prije nije dogodilo! Podsjetimo, Borussia Dortmund je u utorak s dva gola u sudačkoj nadoknadi s 3:2 izbacila Malagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo