MANDŽUKIĆ SPAŠAVA POSRNULOG VELIKANA: / Propali mu svi transferi, ali javio se slavni klub koji grca u problemima

Image
Foto: AFP, PHOTO / Marco BERTORELLO

Javio se jedan klub koji bi mogao riješiti Mandžukićev i Juventusov problem

28.8.2019.
12:43
AFP, PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić, sada je već potpuno jasno, nije u kadru Maurizija Sarrija za ovu sezonu. Heroj je kod navijača, obožavaju ga suigrači, bio je kapetan, spašavao je klub puno puta, ali novi trener u njemu ne vidi korist i klub ga se odlučio riješiti već u aktualnom prijelaznom roku, koji traje do 2. rujna.

Mandžukić je tema brojnih talijanskih novina i portala, a do sada su se u kontekstu transfera spominjali Manchester United, Bayern, Borussia Dortmund, Inter, Atletico, ali za sada je sve to propalo i Hrvat je zaglavio na klupi u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat ima ugovor s Juventusom do ljeta 2021. godine i to bogati, vrijedan 5,5 milijuna eura godišnje, a malo koji klub u Europi dat će toliku svotu za igrača u 34. godini života. Juventus čak ne traži veliku odštetu, negdje oko 20 milijuna eura, ali plaća je veliki problem.

Image
Foto: Profimedia

Profimedia, Alamy

Ide u PSG?

Međutim, javio se jedan klub koji bi mogao riješiti Mandžukićev i Juventusov problem, ali mogao bi riješiti i svoj. Kako tvrdi Sky, Mandžukića želi PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je loše startao u novo sezoni, na odlasku im je Neymar, a Cavani i Mbappe su ozlijeđeni, dok pričuvnih napadača nema. Uz to vlasnik PSG-a od ove je sezone odlučio da klub više neće dovoditi skupocjena pojačanja te da će se okretati jeftinim, ali provjereno dobrim igračima. Dakle, zatvorila se pipa i PSG mora raditi s onim što ima uz tek nadu da će stići neko zaista dobro pojačanje.

Dakako, Mandžukić u PSG-u ne bi imao stalno mjesto u prvoj postavi, kao niti mjesto na terenu, ali zbog delikatnog odnosa s Neymarom (može igrati i lijevo krilo) i učestalim povredama Cavanija, Mandžukić bi jamačno dobio više prilika nego u Juventusu. Sve u svemu, nije loša opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo