MANDŽUKIĆ SE OGLASIO NAKON GOLA: / Njegova poruka razvući se osmijeh na lice svim navijačima Juventusa

Image
Foto: AFP

Čak sedam puta Juventus je ostao na korak do naslova u elitnom natjecanju

29.11.2018.
10:14
AFP
VOYO logo

Da je Mario Mandžukić u dobroj golgeterskoj formi i nije neka tajna, dovoljno je samo uhvatiti se podatka da je već u ovom trenutku, nakon odigranih deset utakmica u Seriji A, postigao više ligaških pogodaka nego u cijeloj prošloj sezoni. Preciznije, Mandžukić je šest puta dosad parao mreže u talijanskom prvenstvu, a u prošlosezonske 32 utakmice zadržao se na pet pogodaka.

Ronaldov dolazak za korak dalje

Nije zaboravio bivši hrvatski reprezentativac niti zabijati u Ligi prvaka pa je ovosezonskim prvijencem na dodavanje Cristiana Ronalda srušio Valenciju. I dok obrana naslova u Italiji sve više nalikuje na misiju koja će biti ispunjena, san Juventusovih navijača mnogo je veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka posljednji put osvojena je u sezoni 1995/96, navijači čekaju da se prokletstvo u finalima prekine, no razloga za sreću nisu imali čak sedam puta. Na korak do titule bio je Juventus 1973., 1983., 1997., 1998., 2003., 2015. i 2017. godine, a nadanja da je tome došao kraj stigla su u paketu s najzvučnijim transferom, onim u kojem je njihovim članom postao Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nastavit će se...'

A da se u svlačionici nadaju velikim stvarima, da ih sanjaju koliko i njihovi navijači, može se shvatiti iz objave Marija Mandžukića na Instagramu. Uz fotografiju proslave pogotka Valenciji i ključne riječi 'nema zaustavljanja', 'korak po korak'... stoji i napisano:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pobjednički mentalitet. Nastavit će se...'

Dovoljno da svi Juventusovi navijači nastave nadati se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo