MANDŽUKIĆ SASVIM OZBILJNO: / 'Zabrinut sam, uspavali smo se u uvjerenju da smo najbolji. Moramo pokazati mu*a, inače…'

Image

Neumorni napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić svjestan je da Vatrenima prijeti mogućnost propuštanja Svjetskog prvenstva kojem je sljedeće godine domaćin Rusija.

8.9.2017.
21:39
VOYO logo

U razgovoru za Sportske novosti kazao je da postoji samo jedan način da se hrvatska izabrana vrsta plasira na Mundijal, odnosno:

"Krajnji je trenutak da pokažemo mu*a na terenu, bez toga nećemo vidjeti Rusiju. Ondje ćemo samo ako poginemo jedan za drugoga, ako konačno počnemo igrati za momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je i dalje vodeća momčad svoje kvalifikacijske skupine, međutim, blijeda igra i isti takvi rezultati u posljednje vrijeme itekako kompromitiraju dosad napravljeno i velik broj navijača Vatrenih strahuje od crnog scenarija.

"Svi skupa uspavali smo se u uvjerenju da smo najbolji, igrači su odgovorni kao i izbornik. Svjesni smo da smo potrošili sve kredite i da više nemamo pravo na pogrešku", kazuje Mandžukić uz priznanje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrinut sam, ali ne smijem ni pomisliti na mogućnost da ne odemo na SP. Na nama najiskusnijima je da uz kapetana Modrića izvučemo situaciju u koju smo se sami doveli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo