Vatreni je ovo jedva dočekao: 'Spreman sam!'

'Tijekom godišnjeg odmora sam jedva čekao da započnu pripreme. Spreman sam. Ne mogu precizirati koliko ću golova postići.

16.7.2012.
12:36
VOYO logo

Bayernovi nogometaši doputovali su u nedjelju na pripreme u Italiju, a u popodnevnim su satima odradili i prvi trening.

Premijerno je s novim suigračima vježbao i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (26) koji je došao iz Wolfsburga. "Tijekom godišnjeg odmora sam jedva čekao da započnu pripreme. Spreman sam", naglasio je Mandžukić te se još jednom osvrnuo na posljednje dvije sezone koje je proveo u dresu Vukova. "Osjećao sam se dobro tamo, navijači su bili sjajni. Nije mi bilo lako otići", izjavio je Mandžo te o budućnosti na Allianz Areni dodao: "Ne mogu precizirati koliko ću golova postići. Raduje me i svaka asistencija." Nekadašnji nogometaš Bayerna Thomas Berthold (47), svjetski prvak s reprezentacijom Njemačke 1990. godine, nije oduševljen transferima koje su Bavarci obavili u aktualnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayernov se kadar povećao. Ali, još uvijek tu ne vidim jasnu liniju. U sredini momčadi nedostaje 'desetka', a u napadu su došli Mario Mandžukić i Claudio Pizarro, jedan koji nalikuje Mariju Gomezu, a drugi stari lisac koji ima probleme s ozljedama. Još uvijek nedostaje okretniji napadač koji bi donio više fleksibilnosti. No, još ima vremena", zaključio je Berthold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo