MANDŽUKIĆ NAPUŠTA ITALIJU: /

Juventus pregovara s turskim velikanom, a tamo ga već čeka poznato lice

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić mogao bi napustiti Juventus ovog ljeta

16.5.2018.
9:15
AFP
VOYO logo

Iz Turske stižu informacije kako je tamošnji Bešiktaš u razgovorima oko prelaska Marija Mandžukića iz Juventusa i Rominog braniča Bruna Peresa.

Safak Malatya, poznati turski sportski novinar koji je upoznat sa stanjem u Bešiktašu, donosi kako klub u kojemu igra hrvatski stoper Domagoj Vida ovog ljeta želi redove pojačati s igračima iz Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Football Italia prenosi kako je njihova meta Mandžukić koji želi više minuta na poziciji čiste špice, a već se i ranije govorilo o tome kako bi mogao napustiti Torino na kraju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZ JUVENTUSA PORUČILI: ‘Pjaca će se vratiti, Mandžukić? Moramo vidjeti što mu se vrti po glavi i da li je još motiviran’

Prije nekoliko dana izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marrota gostovao je u emisiji Radio 1 te između ostalog govorio i o Mandži.

“Mario Mandžukić je sjajan igrač, zadovoljni smo sa svime što je napravio. Ali moramo znati što se našim igračima vrti po glavi i koji su im planovi za budućnost te jesu li još uvijek motivirani. Ako je Marijev odgovor na to potvrdan onda će on i sljedeće sezone igrati za nas”, rekao je Marotta.

Izgleda da je odluka potpuno na Hrvatu, hoće li otići možda u bogatu Kinu, odlučiti se za Tursku ili ostati u Juveu. To su zasad opcije koje se spominju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo