mandžo 'gori' / Mandžukić 'načeo' Sampdoriju i nastavio sjajnu golgetersku formu: Milan 'ugušio' Napoliju nadu u naslov prvaka

Mandžukić je u 45. minuti efektno zabio za vodstvo Juvea na dodavanje Brazilca Douglasa Coste

15.4.2018.
21:04
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić ovog tjedna je u odličnoj golgeterskoj formi. Nakon što je prije četiri dana u Ligi prvaka zabio dva gola Real Madridu, u nedjelju je bio strijelac u 32. kolu talijanskog nogometnog prvenstva u pobjedi Juventusa 3-0 protiv Sampdorije.

Mandžukić je u 45. minuti efektno zabio za vodstvo Juvea na dodavanje Brazilca Douglasa Coste. Na 2-0 povisio je Benedikt Höwedes (60), a konačnih 3-0 postavio je Sami Khedira (75). Asistent za sva tri pogotka bio je Douglas Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Strinić ostao je na klupi za pričuve Sampdorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju 32. kola AC Milan je na San Siru protiv Napolija odigrao 0-0, ali gosti su u sudačkoj nadoknadi (90+2) mogli doći do pobjede. No, udarac Arkadiusza Milika sa sedam metara čudesno je obranio vratar Milana Gianluigi Donnarumma.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić igrao je do 70. minute za domaćine, a jedinu prigodu imao je u 11. minuti, ali je njegov pokušaj glavom završio pored gola.
Marko Rog je ponovno dobio skromnu minutažu u Napoliju, u igru je ušao tek u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je propustila priliku da se bodovno poravna sa Milanom, budući da je protiv slabašnog SPAL-a odigrala samo 0-0. Hrvatski veznjak Milan Badelj zbog ozljede nije bio u sastavu Fiorentine.

Večeras u gradskom derbiju sastaju se Lazio i Roma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo