MANDŽO I RONALDO BRILJIRALI: /

Hrvat trpao kao na traci, ali nakon jednog pokušaja uhvatio se za glavu

Image
Foto: Screenshot

Dvojac je pokazao da se odlično slaže i na treningu, a ne samo na utakmicama.

18.10.2018.
8:39
Screenshot
VOYO logo

Koliko Mario Mandžukić nedostaje reprezentaciji postalo je i više nego jasno nakon što su Vatreni pokazali neefikasnost pred suparničkim vratima u utakmicama Lige nacija. Niti jedan gol izabrana vrsta nije uspjela dati Španjolskoj i Engleskoj, što je Zlatka Dalića dovelo u probleme jer je potrebno čim prije pronaći njegova nasljednika. Zbog toga se sve više zagovara povratak Nikole Kalinića.

I dok se Vatreni muče pred golom Mandžukić je u novu sezonu u dresu Juventusa ušao najbolje do sada. S četiri gola i dvije asistencije u sedam prvenstvenih kola. Na dan kad su se njegovi bivši suigrači iz reprezentacije pripremali za ogled s Engleskom, Super Mario je u Juventusovom trening pokazao svoje golgeterske sposobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarac petom

On, Ronaldo i ostali koji nisu imali reprezentativnih obaveza dobro su se zabavili te su pokazali kakvim arsenalom raspolažu. Hrvatski napadač zabijao je glavom na Ronaldove ubačaje. U jednoj akciji pak lijepo je petom pokušao prevariti vratara, ali njegov pokušaj je pročitan. Mandžukić se nakon toga uhvatio za glavu te je bilo očigledno koliko mu je žao što taj pokušaj nije završio u mreži jer je bio posebno atraktivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezde Juvea trening su okončale zajedničkom fotografijom.

Vodeća momčad talijanskog prvenstva utrku za naslov nastavlja u subotu u 18 sati kada je na rasporedu sraz s Genoom, koju je prije desetak dana po treći put preuzeo bivši hrvatski reprezentativac Ivan Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo