MANCHESTER UNITED ŽELI KUPITI 'POLA BARCELONE': / Doveli bi četvoricu igrača, jedan od njih je i Rakitić

Image
Foto: Profimedia

Rakitiću je ostala jedna godina ugovora s Barcelonom i gotovo je nemoguće da će dobiti novi ugovor

18.8.2020.
14:26
Profimedia
VOYO logo

Po svemu sudeći nizozemski nogometni stručnjak Ronald Koeman (57) bit će novi trener španjolskog velikana Barcelone uzdrmanog nakon katastrofalnog poraza od Bayerna (2:8) u četvrtfinalu Lige prvaka.

Prema pisanju španjolskih, ali i ostalih europskih listova Quiquea Setiena naslijedit će izbornik nizozemske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman ima ugovor s nizozemskim nogometnim savezom, međutim ima i klauzulu po kojoj može napustiti ‘oranje’ ukoliko stigne ponuda iz Barcelone.

Britanski list Mirror izašao je s pričom da se sam Koeman želi riješiti još šestorice igrača. Jedan od njih je, nažalost i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a ostatak te “liste za odstrel” čine Ousmane Dembele, Arturo Vidal, Junior Firpo, Martin Braithwaite i Samuel Umtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BARCELONA KAKVU ZNAMO VIŠE NEĆE POSTOJATI: /

Messi, Rakitić i još petorica igrača mogu pakirati kofere

Image
BARCELONA KAKVU ZNAMO VIŠE NEĆE POSTOJATI: /

Messi, Rakitić i još petorica igrača mogu pakirati kofere

United već traži četvoricu

No već su se pojavila moguća odredišta za neke od tih igrača. Kako navodi španjolski list Mundo Deportivo, inače blizak Barceloni, Manchester United zainteresiran je za dovođenje četvorice igrača s Koemanove liste nepoželjnih. Riječ je o Samuelu Umtitiju, Ousmaneu Dembeleu, Arturu Vidalu i Ivanu Rakitiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi to sjajan dogovor za našeg reprezentativca koji bi opet igrao nogomet na najvišoj razini, i to u po mnogima najjačoj svjetskoj nogometnoj ligi.

Rakitiću je ostala jedna godina ugovora s Barcelonom i gotovo je nemoguće da će dobiti novi ugovor. Nedavno se javio i sportski direktor njegovog bivšeg kluba Seville koji je rekao da bi ga rado doveo, no u ovom trenutku ne može zbog financijskih okolnosti. Tko zna, možda će mu Manchester biti bolja opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo