DRAMA U EL / Manchester United u posljednjim sekundama slomio Ciprane na Old Traffordu, Stjepan Tomas opet izgubio od Real Sociedada

Image
Foto: Profimedia

Real Socieda je pobjedom nad Šerifom postao peta momčad koja je osigurala play-off Europske lige

13.10.2022.
23:34
Profimedia
VOYO logo

Nakon Rennesa, Fenerbahčea, Real Betisa i Freiburga, plasman u drugi krug Europske lige osigurao je i Real Sociedad.

Image
KONFERENCIJSKA LIGA /

West Ham nastavio savršen niz, ali još nije osigurao prolazak. Danski Slikeborg u 2 utakmice zabio 10 golova

Image
KONFERENCIJSKA LIGA /

West Ham nastavio savršen niz, ali još nije osigurao prolazak. Danski Slikeborg u 2 utakmice zabio 10 golova

Sociedad je u susretu 4. kola E skupine pobijedio Šerif kojeg vodi hrvatski stručnjak Stjepan Tomas sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 34. minuti kada su gosti ostali s igračem manje nakon što je isključen Armel Zohouri. Bjelokošćanski branič je u svega 12 minuta sakupio dva žuta kartona oslabivši tako svoju momčad.

Igrača više Španjolci su iskoristili u 45. minuti kada je Alexander Sorloth zabio za 1-0, a u nastavku su domaćini postigli još dva gola, a strijelci su bili Diego Rico (66) i Roberto Navarro (81). Prošlog tjedna Sociedad je na gostovanju porazio Šerif sa 2-0, a zanimljivo i u toj utakmici je Tomasova momčad ostala s igračem manje. Tada je u 60. minuti isključen Moussa Kyabou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni vragovi se mučili

U drugom susretu iz ove skupine Manchester United je na Old Traffordu teškom mukom pobijedio Omoniju sa 1-0, a gol oduke zabio je Scott McTominay u trećoj minuti sudačke nadoknade. Cristiano Ronaldo je odigrao cijeli susret za United.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Sociedad je sa 12 bodova osigurao europsko proljeće, ali ne i prvo mjesto u skupini. United je drugi s tri boda manje, Šerif je treći s tri boda, a Omonija je na dnu ljestvice bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarci opet deklasirani

U susretu iz skupine A PSV Eindhoven je ponovo deklasirao Zurich. Nakon 5-1 iz prve utakmice, ovoga puta Nizozemci su pred svojim navijačima slavili sa 5-0. Strijelci su bili Erick Gutierrez (9), Joey Veeraman (15, 55), Ibrahim Sangare (35) i Anwar El Ghazi (84). Nikola Katić je odigrao cijeli susret za goste, dok Ivan Santini nije ulazio u igru.

U drugom susretu iz ove skupine Arsenal je na gostovanju pobijedio Bodo/Glimt sa 1-0 upisavši i treću pobjedu uz jedan odgođeni susret. Pogodak odluke zabio je Bukayo Saka u 24. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Arsenal a devet bodova, PSV ima sedam, Bodo/Glimt četiri, a Zurich je na začelju bez bodova.

Svi izjednačeni u grupi F

U skupina F prava je drama. Lazio i Sturm su odigrali 2-2, a identičnim rezultatom je završio i susret između Feyenoorda i Midtjylland. Nakon četiri kola sve četiri momčadi imaju po pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je protiv Sturma dva puta vodio, no gosti su izvukli važan bod. Talijanski sastav je poveo u 45. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Ciro Immobile, no dvije minute kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Manuel Lazzari. Prvi žuti Lazzari je zaradio u 27. minuti, a drugi u posljednjim trenucima prvog dijela.

Izjednačio je William Boving u 56. minuti. Pedro Rodriguez je vratio Lazio u novu prednost u 71. minuti, no Bowing je svojim drugim golom spasio Austrijance. Hrvatski veznjak Toma Bašić je za Lazio igrao od 58. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis remijem kod Mourinha izborio 2. krug

Feyenoord i Midtjylland su također odigrali 2-2. Emiliano Martinez je doveo goste u vodstvo u 16. minuti, no Feyenoord je okrenuo rezultat golovima Quintena Timbera (32) i Davida Hancka (49). Konačnih 2-2 postavio je Erik Sviatčenko u 59. minuti. Nakon četiri kola sve četiri momčadi imaju po pet bodova.

U skupini C Real Betis i Roma su odigrali 1-1 čime je španjolski sastav osigurao prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joaquin Sanchez je u 34. minuti doveo domaćine u vodstvo, a izjednačio je Andrea Belotti u 53. minuti.

U drugom susretu Ludogorec je pobijedio HJK sa 2-0 golovima Dennyja Groppera (39) i Ricka (64). Simon Sluga nije branio za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Betis sa 10 bodova, Ludogorec ima sedam, Roma četiri, a HJK je na nuli.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo